Intra pe www.slabute.ro
Calculeaza aici de cate calori ai nevoie pentru a slabi sanatos. Creaza-ti singura o dieta incadrandu-te in numarul de calori sugerate pentru a slabi 0. 5kg pe saptamana.
Daca ai nevoie de detalii trimite-mi un mesaj.
Corpul tau consuma aprox o mie de calorii. (nedepunand tu vreun efort). Deci ar trebui sa consumi mai putin de o mie de calorii pe zi.
Dar am si eu o intrebare, daca faci efot fizic ce? Nu iti pica nimic...stai linistita.Decat kilogramele nedorite pica.
Sau cu fructe si legume, seara nu manca mult, sa mananci fara paine, daca nu se poate cu sport.
Da dar dupa iti vor ramane vergeturi pe burta picioare depinde de cate kg ai
Iti sugerez sa mananci ascultand de cereriile corpului tau. Mananca cand iti este foame pana esti satisfacuta si repeta. Apoi sa asculti de poftele corpului tau. Daca iti este pofta de ciocolata mananca ciocolata. Daca iti este pofta de un fruct mananca un fruct. Daca ai pofta de paine mananca paine. Nimic nu te ingrasa daca mananci cand iti este foame si chiar un morcov te ingrasa daca il mananci si nu iti este foame.
Am vazut la teleshopping niste aparate care trimit semnale electrice catre muschi si astfel, acestia se contracta, epuizand depozitele de carbohidrati(nu fac reclama sau asa ceva).
Pune-ti o punga de pufuleti in fata bicicletei mecanice si incepe sa pedalezi. Asta se numeste automotivatie.
Fara efort fizic. doar daca nu mananci. si nu e greu... nu prea mananci o saptamana. te imbolnavesti. iei pastile si sa vezi ce slabesti pe patu' de spital apoiincearca si tu
kytyna întreabă:
annie_8842 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: