anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot slabi foarte repede cam maxim intr-o luna ceva mai multe kg cu cat mai multe cu atat mai bine! Nu imi pasa de riscuri doar vreau sa stiu cum! Daca este vreo cale sa imi spuneti si va rog sa nu aud ca : " nu am mai auzit ca un baiat sa tina cura de slabire". Multmuesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,alune sau fistic(in rest poti manca cam orice,atata timp cat nu depasesti necesarul).In rest,mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp).Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara si vei preveni aparitia multor complicatii).Cea mai importanta,in schimb,este miscarea.30 de minute de alergare zilnica,cu viteza medie,te vor ajuta sa slabesti frumos,treptat(vei obtine rezultatele dorite intr-un timp bun,dar nu record)si sanatos.Succes.

6 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Sport si dieta... legume fructe fara carne si putina paine pe zi sau deloc

| Kassandra1408 a răspuns:

Youthful island (4 la fiecare masa) ceale, fructe si legume. Cel mai recomanat sport etse innotul. mergi de cel putin 4 ori pe saptamana iar intr-o luna, garantat nu te vei mai recunoaste. Sa nu uiti de masajul anticelulitic saptamanal ca sa nu ramai cu vergeturi. Asa am slabit eu aproape 9 kilograme intr-o luna si nu i-am mai pus la loc 3 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| winter a răspuns:

Cel mai simplu renunta la produsele din carne si mananca foarte putin paine pe zi atat cat trebuie

| ionuutzuu a răspuns:

Dieta + Sala de forta dar daca te grabesti o sa regreti iti promitwinking De ce? Pielea se aduna si se lasa dupa ce slabesti.

| vichilangelo a răspuns:

Am uitat sa adaug ca nu manac de la fast - food de loc. Nu mananc mult oare mi se trage de la pastele mancate toata vara? e ciudat ca m-am ingrasat repede si nici macar nu prea manac asa mult.