Buna! Incearca sa iti calculezi cate calorii mananci pe zi.Pentru un copil de la 12-18 ani sunt necesare 2000 de calorii zilnic. Dar, daca vrei sa slabesti mananca in jur de 1500.Nu manca paine, cartofi.Consuma multe fructe si legume.NU consuma carne de porc, exceptand cotletul, dar nu in exces. Dupa cum am zis, legume cate poti. Uita de dulciuri, si fa abdomene si exercitii seara.Manca ciorbe de legume fara ulei sau taietei sau galuste prin ele.Nu manca paste cu carne(bomba calorica). Ti-am spus despre calorii.Important:! CALORIILE EXTRAGELE DIN FRUCTE SI LEGUME!
Fructele nu le manca imediat dupa mesele principale.Stai o jumatate de ora, o ora.
Despre alergat...Alearga foarte incet.Isi face efectul, crede-ma.Si eu anul trecut alergam cate 4 ture a cate 300 de m.Aul acesta alerg 15, 20 si am 13 ani. Dupa ce alergi nu te oprii brusc, deoarece muschii se relacseaza.Plimba-te doua ture, apoi, dupa ce ai terminat in ziua respectiva fa intinderi.
Ei, sper ca te-am ajutat si multa sanatate! Nu te infometa!
P. S Eu am slabit 8 kile asa.Sa nu te sperii daca in prima saptamana nu slabesti nimic cu alergatul deoarece muschii tai se vor umfla.
Bea multa apa.
Cu aproximativ 10 minute inainte de a pleca la alergat bea un pahar mare de apa.Pepenele rosu, dimineata, pe stomacul gol este foarte sanatos!
Cand ajungi acasa seara de la alergat bea un pahar mare cu apa.
Important! Nu manca inainte sa mergi la fuga. Poti manca ceva cu 3 ore inainte si nu pleca mai devreme de ora 8.Nu manca dupa ora 6!
Pai tine o cura adica fara sa combini mancarea de exemplu dimineata mananca doar oua fara altcva sau doar lapte ,la pranz manaca un gratar din pui sau carne fiarta iar seara ceva foarte usor de exmplu un iaurt dar ideea este sa nu combini mancare ca altfel nu iti va iesi si fa si un sport ca te ajuta si ala succes pls funda
Cel mai mult ajuta sa nu mananci seara!
daca poti sa te abtii dupa 6 sa nu mai mananci.pff.ar fi jumatate din "dieta".abdomene.incepe cu mai putine, dupa aceea tot mai multe...sari coarda, fa exercitii cu picioarele (ridica'le si coboara'le -in sus spre burtica, si apoi le cobori)...stai intr-o dunga si ridica piciorul pana simti cotractie.
fa multe exercitii seara...peste zi poti manca.la sc mai ales dimineata.numa nu prostii.cum ar fi pizza, hamburger.multa ciocolata, chipsuri.asa mai putin da. dar nu foarte exagerat
iti urez mult succes:*
P. S. - eu nu ti-am dat retete pentru ca nu am folosit.doar ce am scris mai sus am folosit, si chiar a dat rezultate!
Sarbatori fericite in continuare!