Ooof. Lasa, ti-am spus, papi mai putin un pic si gata. Dar de 3 ori pe zi ca sa nu ai probleme pe urma, ok?
Pa, pa!
Ooh, dar cat de departe e categoria potrivita! Pe pielea mea, iti spun ca nu e deloc sanatos, ametesti, devii palida (gen morga) si iti cade parul. Cum de stiu asta? Am avut BAC, examen auto si de atestat profesional in doua saptamani. Am mancat putin si am fost stresat. In doua saptamani am slabit 6 Kg.
Pai,ma gandesc ca tu esti mai mare, dar eu am doar 12 ani si vreau sa slabesc putin ca sunt prea...
Da, ai dreptate, esti prea... Mica. La varsta ta nu poti sa tii cura de slabire, ti-ar afecta dezvoltarea. Dar poti sa mananci tot ce mananci acum, 3 mese regulate pe zi, doar ca in portii mai mici decat acum. Totusi, daca esti cea din foto mic, nu mi se pare ca ai fi prea...cumva. Esti ok. Sigur, esti la varsta la care incepi sa observi ca baietii te observa si probabil la capitolul curatenie dai in excese . Toata lumea face asa la varsta ta. Dar la varsta mea, am invatat ceva: nu conteaza aspectul. Important e sa iti placa tie cum arati, pentru ca vor fi destui baieti carora sa le placa de tine. Garantez cu viata!
Sunt multi baieti...dar la fata nu se vede ca sunt grasa dar la corp da.
Ok multumesc!
Ooof. Lasa, ti-am spus, papi mai putin un pic si gata. Dar de 3 ori pe zi ca sa nu ai probleme pe urma, ok?
Pa, pa!
Domnuleeeeu întreabă:
D._Sebi_Sebastian_1975 întreabă: