Pai,nu manca dupa ora 6-7.Fa sport.Du-te la o sala de fitness, daca nu fa abdomene tu zilnic, fa jogging.Nu manca dulciuri, abtine-te.Pana cand incepe scoala, mh, cam greu.Dar chiar si asa, daca faci sport si nu mananci dulciuri, incetul cu incetul slabesti.
Bafta.
Pff.cam greu intr-o luna sa dai jos 0 kg...mai bine le dai in 2-3 luni si le da de tot..decat sa te infometezi, iar cand mananci sa vina inapoi...Multa miscare e ideala..si un regim echilibrat
Taie-ti un picior! m-am saturat de grasi care intreaba cum sa slabesc ce ceai sa beau, ce **** sa mananc, ce sport sa fac. si repeta aceleasi intrebari la care s-au dat sute de raspunsuri, sper sa mori gras k o balena sau ca un elefant, pa!
Iti sugerez ca seara pe la vreo 8-9 sa mergi la alergat undeva in parc sau la stadion si sa-ti iei multe haine groase pe tine sau alta metoda ar fi sa mergi cu bicicleta cu scaunul foarte jos asa faci abdomen si picioare..iti trebuie multa ambitie sa slabesti 10 kg in 2 luni
eu iti sugerez un interval mai lung poate 8-9 luni.
Mananca fructe si legume, bea multa apa mai ales rece de la asta slabesti, fa mult sport, si tot felul de exercitii cand faci dus poti sa dai apa din ce in ce mai rece asta ajuta pentru ca corpul depune efort ca sa aduca apa de temperaturi mai mici la temperatura corpului...hmm bea ceai...
Sa nu stai acasa la calculator si sa te ocupi cu sportul si sa maninci mincarea cu norma!
10 kg ..in 2 luni? e ok am auzit mai rau de atat. gen, 10 kg in 10 zile. de ce vrei sa slabesti? pentru colegii tai, sa le lasi lor senzatia k esti frumoasa. inceaca sa te uiti prin sufletul tau si o sa vezi cat de frumos/a esti. ai persoane care te aprecieaza, si daca esti inca in scoala..probabil ai nevoie de tot felul de substante,de la zaharuri,glucide la vitamine,lactate,de toate. un sfat poate fii sportul,incearca sa alergi pe afara, sa renunti la transportul in comun, i-ati o bicicleta... si mananca sanatos, pentru tine, da-i incolo pe colegi, traiesti pentru tine ..nu pentru ei. ai grija de tine, si de stomacul tau, nu apela la diete drastice
In primul rand invata limba si gramatica limbii romane iar in al doilea rand ca sa devenim seriosi du-te la o sala de fitness un abonament lunar e 60-80 lei cu aparate de nivel mediu-excelent sper ca te-am ajutat funda?!
Am gasit pe net, de fapt prin intermediul unui prieten care este sportiv am dat de linkul asta http://www.femei-frumoase.ro/index.php/sanatatea-femeii/calorii.Pentru a slabi trebuie in primul rand sa faci miscare si in al doilea rand sa ai grija ce si cat mananci. Este vorba de calorii consumate. Vezi ca pe acel site iti poti creea meniul tau pe intreaga saptamana si astfel vei stii clar ce si cate calorii, proteine, lipide, fibre consumi.Mie mi s-a parut foarte interesant