| Dăă a întrebat:

Cum poti convinge o fata de 13 ani sa nu mai bea energizante (adica e o prietena de-a mea ) a ajuns o data la spital dar nu i-a fost de ajuns inainte bea 4-5 energizante pe zi dar acum bea doar 1 dar tot nu vrea sa renunte la ele please help whistling app

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Amrita a răspuns:

Cred ca de acum a devenit dependenta de ele. Ea trebuie sa constientizeze ca isi face rau cu mana ei. Parintii ei stiu de ea? Trebuie si ei sa ia o atitudine cu privire la ea. Am urmarit nu demult un film pe Hallmark Channel "Viata ca o petrecere". Cred ca e bun sa il vada si prietena ta.
E vorba de o tanara studenta care pleaca la colegiu. Acolo se imprieteneste cu o alta fata si face cunostinta cu "viata de colegiu" (petreceri, distractie, bauturi etc). Devine si ea ca celelalte colege si ajunge rau. Dar mai rau ajunge prietena sa, care moare din cauza unei supradoze.
Nu e de jucat cu sanatatea! Mai bine ai avea o discutie foarte serioasa cu ea in care sa ii explici totul.

2 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai se pare ca e DEPENDENTA.si are nevoie de supraveghere sau chiar trebuie dusa la intoxicare. daca chiar ii esti prietena spune-le parintilor ei! sad
succes!

| TheCorleone a răspuns:

Zi ca in cativa ani va arata ca aia din filmele de exorcizare.nu o sa mai aibe vlaga nici... asalaughing si ca va muri pe la 50 de ani thinking