Cat mai multa miscare in aer liber
Cauta sa eviti sau mai degraba sa revolti problemele ce duc la o eventuala depresie
Uneori si muzica ajuta.Asculta muzica care iti place cand simti ca depresia iti da tarcoale
Conteza pe un prieten cu care sa stai de vorba
Gaseste-ti pasiuni
Mersul pe bicicleta/ role
Si nu il ultimul rand familia ar trebui sa-ti fie un sprijin.
Poti sa iti schimbi poza de la profil :) Cand il vad pe ala chiar ca ma apuca depresia :)
Ar putea fi o cauza simpla, cum ar fi lipsa de magneziu. Adauga broccoli la dieta, sau ia un supliment cu magneziu. In zonele cu mult cer innorat un procent mai mare de oameni sufera de depresie - deci expunere la lumina soarelui ori de cate ori e posibil.
Daca e ceva mai serios, vezi aici:
http://www.cdt-babes.ro/articole/depresia-tratament.php
Multumesc
Astept si alte raspunsuri!
Si autocontrolul. Daca stii sa te controlezi.nu iti mai trebuie niciun medic.Bineinteles si familia poate contribui la vindecare, abtinandu-se de la circ si panarama in casa.
De ce sa o eviti? Daca esti intr-o depresie, inseamna ca ceva din viata ta nu merge bine. Straduieste-te sa afli motivul si solutia, si asa vei scapa definitiv de ea.
Prin rugaciune si infranare. Rugaciuni cu cuvinte simple. Si plimbare in natura. Admira fiecare lucru din natura. Si impuneti bucurie in minte si suflet. Tristetea genereaza multe neplaceri.
Faci misto?
Deloc. Este una din solutii. Tu esti liber sa aplici ce crezi de cuviinta. Dar, depresia nu cred ca e bine sa o vindecam cu chimicale. Natura ne ofera atatea la indemana. Pe mine de exemplu, ma relaxeaza foarte mult gradinaritul. Am o gradina plina de flori. Cand ma ocup de ea, dar mai ales cand infloresc tot soiul de flori, ma simt atat de bine si de impacat cu viata, ca nu am nevoie de altceva. Si nu uit, ca uneori sa spun si o rugaciune. De multumire, ca am mai vazut odata soarele si gradina mea.
Cand eram mic, o auzeam dimineata pe bunica mea, cum vorbea cu florile din ghivecele de pe balcon. Am crezut ca din pricina varstei, a luat-o razna. Dupa ce a murit, au inceput sa moara si florile...pana ne-am hotarat si eu si mama, sa le vorbim. Am salvat florile. Caci au inceput sa isi revina. Pare nebunie, dar nu e.
Spuneam mai sus de autocontrol.Ce faci tu redirectionezi energia negativa in ceva frumos. La fel fac si eu.
Foarte adevarat. Fiecare are cu siguranta un obicei, o preocupare, ceva ce il face fericit. Asa descarci negativismul si te incarci de energie. Iar natura, slava Domnului, ne ofera atata energie buna...
Asculta o melodie mai vesele, iesi in natura, mananca o inghetata si nu te gandii la ceea ce te apasa.