| AdyP20 a întrebat:

Cum poti preveni durerea aia de cap de la statul prea mult in soare, avand in vedere ca lucrez pe santier.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andruşcă a răspuns:

In primul rand trebuie sa tii capul acoperit cu ceva. Orice e bun, o sapca, palarie, batic, sau batic improvizat dintr-un tricou, cearsaf, etc.
In al 2-lea rand trebuie sa bei foarte multe lichide(nu alcool!).

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine capul acoperit

| iKronstadt a răspuns:

Baaaaaai, numai prostii ii bagati in cap bietului om!
Bai Adi, durerea de cap, in cazul tau rezulta din faptul ca nu te hidratezi corespunzator. Si eu lucrez pe acoperisuri (de multe ori). Cand nu beau lichide, si stau in soare mult timp cu munca, ma deshidratez si am dureri de cap de innebunesc. Am invatat lectia si ma protejez!
P.P. Sfat: poarta sapca (chiar si salopeta) deschisa la culoare, bea apa cat poti de mult, si evita consumul de produse care contin cofeina/cafeina (Cola/cafea/etc.)!