Salut. Este foarte simplu sa te lasi de fumat. Eu sunt nefumator de 2 luni si parca nu am fumat niciodata...asta desi mi-am bagat otrava in corp timp de 20 de ani, in ultima perioada ajungand sa fumez si 3 pachete de tigari pe zi...Nu mi-a trebuit decat dorinta de a ma lasa. Si am reusit datorita unei carti -"In sfarsit nefumator" de Allen Carr. Incearca si o sa reusesti. Succes!
Cred ca primul lucru este sa iti pui ambitia asta si incearca ca cand esi ca prieteni sa le spui sa nu fumeze(daca fumeaza)pe lunga tine poate asa nu vei simti nevoia.
Sa il duci la acupcuntura, daca el este pregatit mental sa se lase de fumat; sunt si niste remedii din plante, acupunctura auriculara. Daca nu vrea sa se lase nu poti face nimic.
Se poate de bunavoie.Chestia cu nu pot este o porcarie, asa s-a auzit de la un fumator la altul si acum toti au aceeasi scuza.Cred ca poti gasi la farmacie ceva pentru chestii de genul...
Ai nevoie de spirit de convingere.
Totul depinde de vointa persoanei respective, daca are un motiv intemeiat de a se lasa de acest viciu.
Una ciudata iti zic eu.
cineva a transformat banii in tigari. De exemplu daca un pachet costa 10 ron, il impartea la 20 tigarete si venea cam 50 bani pe tigara. atunci (pe atunci erau hartii si se putea) lua fiecare bancota si o ardea de cate ori avea pofta de tigara. si ii parea rau dupa bani. asta la motivat pe el. trebuie sa gasesti ceva ce sa il/ o motiveze. plasturii cu nicoret ar fi un ajutor, dar e importanta vointa ei/lui. ar mai fi si tigari electronice, dar alea ard gatul, deci sa le fol pe perioade scurte.
Nu cred ca exista retete pentru asta, exista doar ambitia ta ( daca tu fumezi si doresti sa te lasi) sau a altei persoane.
Trebuie sa aiba si ambitia si dorinta sa se lase. Daca el nu vrea.degeaba vrei tu
O metoda care a prins la unii:Sa-i spui tu persoanei ca miroase foarte urat de la tigari mai convinge cateva persoane sa faca acest lucru (sa ai mai multa credibilitate). Faci lucrul asta un timp o saptamana, doua (chiar daca se supara). In final o sa creada in "farsa" asta si o sa se lase.(cunosc oameni maturi care sau lasat dupa o astfel de farsa
, apropo sa nu-i spuneti niciodata ca a fost o pacaleala).
Gaseste un stimulent pentru vointa; vointa este singura care ajuta in astfel de cazuri, restul produselor sunt apa de ploaie; ti-o spune un fumator care inca mai spera si incearca sa se lase. Bafta!
Ambitie, vointa, sustinere si plasturi anti fumat Nicorette. Asa s-a lasat mama.
Tata a folosit doar ambitita, pentru ca initial a intrat in spital cu angina pectorala.
Cea mai buna cale este convingerea. Cauti pe net "Ce efecte poate avea fumatul asupra organisumului" il pui pe un scaunel frumos si ii citesti sau il pui sa citeasca. In final ai putea sa ii spui hotarata: "Stii ca daca nu te lasa-i o sa mori, mai devreme sau mai tarziu, nu?"
Sa-i iei cadou "Tigara Electronica" (afla mai multe despre ea pe google). Bafta!
whitehair întreabă: