| Samo a întrebat:

Cum poti sa cresti in inaltime?
Ce ajuta la cresterea in inaltime sau se poate face pentru a creste mai rapid decat cresterea naturala?
[in afara de basket]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Înot,baschet,volei şi tracţiuni la bară! Baftă!

| Konata a răspuns:

Buna, sa stii ca prea putine ajuta la cresterea ''mai rapida'' a corpului, insa stiu ca innotul ajuta foarte mult. Am auzit spunandu-se ca daca slabesti te mai si inalti putin insa nu cred ca este adevarat. Sui sportul joaca un rol important in cresere, si o alimentatie corecta si sanatoasa. happy

| Konata a răspuns:

A. Si sa mai adaug ceva. Sa nu te simti prost ca esti mic\mica pentru-ca asa esti tu si cine vrea te accepta asa cum esti, bine, cine nu. treaba lui happy

| Karmesytta a răspuns:

Cel mai mult te ajuta inotul, experienta proprie parintii mei is mai mici de inaltime decat mine si am 14 anilaughing). Inotul iti lucreaza tot corpultongue

| Revendicated a răspuns:

Fotbal,Handball.

| ClaudiaStieTotCeVrei a răspuns:

Handbal, innot FUNDA?