anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poţi să ieşi dintr-o stare permanentă de melancolie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VadTot a răspuns:

Sa ti faci un iubit cu adevarat iubit adica o relatie foarte serioasa dar probabil este greu in ziua de azi. Daca ai insa un prieten..iti recomand sa mergi intr o vacanta ceva departe de casa undeva la munte..sus de tot unde nu exista semnal tv. telefonie..mobila..departte de civiliziatia asta asa zisa civilizatie in care ne invartim cu totii in ziua de azi! si sa te deconectezi pentru o perioada de la viata cotidiana! ce zici?

6 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Greu, este cel mai bine sa vorbesti cu un psiholog ca sa-ti dea metode eficiente.

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru evenso):

Nu vreau să ofer bani cuiva, doar ca să mă asculte.Psihologul te ajută o zi.În a doua iar decazi...

| evenso a răspuns (pentru FataCuChitaraMunților):

Atunci cel mai bine sa ai pe cineva in jurul tau care este disponibil pentru asta ( din familie sau chiar un prieten bun ), dar sa stii ca problema ta pe o perioada lunga va apasa si pe cel care te va ajuta sau vrea sa te ajuta, ar fi cel mai bine sa te bazezi pe vointa ta in primul rand in loc sa cauti pe cine sa te sprijina, cu toate ca este nevoie si de asta din cand in cand - e dificil dar nu imposibil.

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru evenso):

Prea complicat...Nu vreau să-i fac pe alţii responsabili de greutăţile mele.Sunt suficient de matură să ascund asta şi cu un zâmbet, aparent să arăt că totul e bine.Pot să trec peste şi să mă pun pe picioare singură.Nu e prima oară.Eu mă refeream la faptul că mă pot implica într-o activitate care să-mi distragă atenţia şi multe alte lucruri. Ceream idei noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te angajezi undeva ...h