| taxidriver a întrebat:

Cum poti sa iti cureti plamanii de fum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry a răspuns:

Stii, nu inteleg ceva.
Atata timp ce te-ai apucat de fumat nu cunosteai consecintele ce vor urma sa apara?

Eu nu sunt fumator dar as putea sa iti recomand sa faci mai mult sport si te bazezi in alimentatie pe fruncte si legume.
Nu zic sa devii vegetarian dar in general sa mananci sanatos pentru a sporii regenerarea celulelor si eliminarea toxinelor care le-ai inhalat.

Info despre alimentatie : doctor.info.ro
Info despre sport : marator.info.ro

9 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Cam greu, ce ai fumat intr-un an dai afara in cinci. Tu vrei sa te lasi de fumat si sa incepi din nou pe plamini mai curati sau te-ai lasat definitiv?

pupimik
| pupimik a răspuns:

In primul rand, te lasi de tigari si nu mai stai in spatii cu fum.Nici plamanii unui fumator pasiv nu sunt prea curati laughing

| NoName_9903 a răspuns:

Te lasi de fumat si astepti 5 ani...
Nu e o gluma, aceasta este perioada in care mucoasa pulmonara isi revine la structura anterioara fumatului.
Fiindca ce ti-am zis nu e o solutie, ramane doar sa te lasi de fumat, sa eviti sa stai langa prieteni care fumeaza, sa mergi cat mai mult in zone cu aer curat.

| scriitor a răspuns:

Iei un tifon curat, îmbibi cu alcool, întorci plămânii pe dos şi ştergi atent. Atenţie la cute!

Lăsând la o parte gluma mea de prost gust, încearcă să renunţi la fumat, dacă eşti fumător, să nu stai pe cât posibil acolo unde alţii fumează, fă un sport care solicita intens musculatura, astfel necesarul de oxigen va fi mai mare şi plămânii îţi vor funcţiona la "tiraj forţat" eliminând mai repede substanţele nocive. Fă căt mai multe plimbări în zone montane, dacă se poate prin păduri de brazi şi dacă ai ocazia vizitează o salină, face minuni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fumul de tigara? Am inteles ca daca renunti la fumat in 3 zile iti revine gustul (papilele nu percep gustul atat de tare cand fumezi) si ca dupa 5 ani (daca nu ma insel) ai plamanii la fel ca un nefumator. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te lasi de fumat, te feresti sa inhalezi fum de orice fel, iesiri la aer curat... in munti eventual ca parcurile din orase sunt pline de noxe. conteaza mult daca te apuci de alergat. fa mult sport, iesi la tenis la fotbal etc. incearca sa consumi produse cat mai naturale si bea mult lapte pe perioada curei de dezintoxicare. cand si cand incearca sa faci in asa fel incat sa transpiri. garntat vei uita de tigari fara sa te ingrasi si te vei simti mult mai bine. e o cura de dezintoxicare nu neaparat de tigari. eu am incercat si sincer primul lucru care s-a imbunatatit dupa 2 saptamana a fost erectia. apoi rezistenta la efort. plus ca esti si putin mai binedispus. daca cumva vrei sa te apuci iar de fumat incearca sa eviti tigarile. ia-ti o narghilea. e mult mai curata si fumezi odata sau de doua ori pe zi. ca na... doar nu o sa o ti dupa tine.

Alte răspunsuri
| заяизмск a răspuns:

Mersi Doamne ca nu fumez!

Alte răspunsuri