| jonnnyyy a întrebat:

Cum poti sa iti faci dintii cat mai albi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| puf1992 a răspuns:

Salut... eu mi-am albit dintii la stomatolog.Iti face dintii albi albi albi daca ai dintii perfecti...Du-te si intreaba la un stomatolog ca numai stiu cum se numeste. oricum te da cu un fel de pasta si iti curata fff bine dintii nu te doare absolut nimic. da iti face dinti albi.winking si merita

4 răspunsuri:
| sonya_5952 a răspuns:

Daca vrei poti opta pentru o albire profesionala la medicul stomatolog dar am auzit ca unele substante folosite in acest procedeu iti pot degrada dintii in timp. Cat despre metodele traditionale iti recomand sa te speli pe dinti cu bicarbonat de sodiu, dar nu mai des de o data pe saptamana si bineinteles spala-te pe dinti de cel putin 2 ori pe zi. Take care

| Bijou a răspuns:

Poti folosi o pasta de dinti de calitate http://forever-aloe-vera.eu/produs/191

| summer12 a răspuns:

Bijou, tu ai folosit pasta aia de dinti si ti-a albit dintii? Ca eu iti zic clar ca e o panarama de pasta, scumpa, nici nu improspateaza calumea respiratiawinking Mai bine Colgate&co.

Întrebări similare