| GabrielaIoana a întrebat:

Cum poti sa iti intaresti parul? Am parul foarte moale si subtire se rupe foarte usor si are un aspect neingrijit orice i-as face.Ce masuri pot lua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ItzZiBitzZi a răspuns:

Paai... Ulei de masline, am incercat. Iar cu gazul :
1.Ai nevoie de : gaz, o punga in care sa-ti pui parul ( nu trebuie o punga speciala, una obisnuita ), vata.
2.Torni putin gaz pe un glomotoc de vata ( iti deschizi parul inainte )
3.Manjesti usor firele de par de la radacina pana la var cu glomotocul acela.
4.Iti pui punga in cap.
Obs.: Trebuie ca parul sa fei "naclait" iar punga sa acopere absolut tot parul tau )
5.Astepti minim un sfert de ora cu el in cap ( poti si mai mult ).
Obs.:S-ar putea sa te "arda" nitel capul sau sa-ti vina sa te scarpini, dar nu-i nimic. Daca chiar, chiar nu mai rezisti si nu a trecut un sfert de ora, asta e... Oricum, sa nu-ti fortezi limitele!
6.Desfaci usor punga deasupra cabinei de dus sau a cazii si iti stergi putin parul cu un prosop.
7.Te speli pe cap.
ATENTIE! Dupa aceasta "operatiune" tot ce ai folosit ( prosoape, daca ai stat pe perna etc. ) trebuie spalate. Gazul miroase groaznic... Funda? :3

10 răspunsuri:
| Ceriik a răspuns:

Masca kallos placenta(the best)

| GabrielaIoana explică (pentru Ceriik):

Am citit undeva ca aceasta masca e pentru par vopsit.Eu nu il am vopsit.

| Liviu4you a răspuns:

Incearca ulei de ricin. Parul tau va deveni mai rezistent si mai matasos.

| Mandy693 a răspuns:

Masca de par :d

| GabrielaIoana explică (pentru Mandy693):

Am incercat deja cu Genera dar degeaba.

| Mandy693 a răspuns (pentru GabrielaIoana):

Da dar cu masca de par loreal sau cu masca de par de la kallos go go se numeste si e super bunawinking

| Ama_Iulia_1993 a răspuns:

Poti sa te dai cu un balsam, sau sunt niste masti de par. Poti sa le incerci.

| gabrielutza10 a răspuns:

Ai grija si la dieta. e foarte importanta si ea si trebuie sa fie cat mai sanatoasa

| ItzZiBitzZi a răspuns:

Pff... Ai folosit sampon special de la L`oreal sau altceva? Daca da si nu a mers, incearca sa-ti dai cu ulei pentru par mai moale si frumos sau gaz... Cred ca ar ajuta. Personal, stiu ca gazul face parul frumos. Ai nitel de stat cu el pe cap ( si cu uleiul ai de stat, si cu gazul ) dar merita! Crede-ma! Funda? :3

| GabrielaIoana explică (pentru ItzZiBitzZi):

Eu am folosit in ultimul timp un sampon de la LifeCare cumparat de la un magazin naturist cu diverse plante am folosit si masca de par de la Genera si nu a dat rezultate.Imi poti da numele anumitor produse care crezi ca sunt bune? Ce anume de la Loreal? Si ce tip de ulei? De ricin ca am incercat cu ala deja si nu prea da rezultate.Iar cu gaz nu am incercat sincer nici nu imi dau seama cum ii aplici, cat timp il ti si ce perioada e bine sa il folosesti. Daca imi mai poti da informatii ai fi de mare ajutor.winking

| ItzZiBitzZi a răspuns (pentru GabrielaIoana):

Paai... Ulei de masline, am incercat. Iar cu gazul :
1.Ai nevoie de : gaz, o punga in care sa-ti pui parul ( nu trebuie o punga speciala, una obisnuita ), vata.
2.Torni putin gaz pe un glomotoc de vata ( iti deschizi parul inainte )
3.Manjesti usor firele de par de la radacina pana la var cu glomotocul acela.
4.Iti pui punga in cap.
Obs.: Trebuie ca parul sa fei "naclait" iar punga sa acopere absolut tot parul tau )
5.Astepti minim un sfert de ora cu el in cap ( poti si mai mult ).
Obs.:S-ar putea sa te "arda" nitel capul sau sa-ti vina sa te scarpini, dar nu-i nimic. Daca chiar, chiar nu mai rezisti si nu a trecut un sfert de ora, asta e... Oricum, sa nu-ti fortezi limitele!
6.Desfaci usor punga deasupra cabinei de dus sau a cazii si iti stergi putin parul cu un prosop.
7.Te speli pe cap.
ATENTIE! Dupa aceasta "operatiune" tot ce ai folosit ( prosoape, daca ai stat pe perna etc. ) trebuie spalate. Gazul miroase groaznic... Funda? :3