| elidiana a întrebat:

Cum poti sa iti provoci travaliul singura? Fara sa dauneze bebelului!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi cer scuze, dar din toate intrebarile pe care le-am citi pana acum asta mi se pare incredibila! mergi periodic la control, medicul este singurul care poate lua o decizie in aceasta privinta.

3 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu poti. Daca nasterea intarzie prea mult, medicul, sub supraveghere, va administra niste medicamente care sa provoace travaliul. Daca incerci singura, poti sa provoci rani copilului, sa il omori sau/si sa iti pui viata in pericol.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti. Orice incercare poate omori bebelusul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu incerci nimic.astepti.pt bebelus e foarte important sa stea in burtica ta atat cat este nevoie.natura a avut grija ca bebelusul sa vrea sa iasa exact atunci cand e suficient dezvoltat incat totul sa decurga fara probleme.