anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poti sa nu mai ai rau de avion pe termen lung?
Daca zbori zilnic, se obisnuieste organismul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Andreea24 a răspuns:

Din cate stiu si eu, aceasta fobie nu trece o data cu cresterea numarului de zboruri. Spun asta pentru ca stiu pe cineva care zboara de 10 ani, la fiecare 3 luni uneori pe distante foarte lungi(locuieste in Noua Zeelanda si zboara pana in Romania, iar pentru asta, ocolesti foarte mult si sunt si cateva escale) .cu toate acestea inca are frica de avion.

| DoomNEzeu a răspuns:

Da...depinde de oameni big grin

| Kanghu a răspuns:

Te obisnuiesti doar daca e frica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce inseamna rau de avion? fobie, stari de greata si presiune in piept, nervozitate, stari de panica, tahicardie accentuata de fobie? depinde despre ce este vorba. te poti controla sau lua pastile, dar nu trece din cauza obisnuintei.pentru fobie ti-ar fi de ajutor un soc, dar depinde si de tine.

Întrebări similare