Pentru mancarimi se pot folosi comprese umede sau bai racoroase, la fiecare 3 sau 4 ore in primele zile. Exista pudra mentolata, lotiunea CALAMINE foarte eficienta. Si uleiul de catina sau crema de galbenele sunt bune.
Solutia mentolata iti mai diminuaza senzatia de mancarime... n-ai ce face trebuie sa suporti daca vrei sa fii fata frumoasa...
Roaga-o pe mama ta sa mearga la farmacie sa iti compere ceva cu care sa te dai
Orice ar fi nu te scarpina O sa iti ramana semne
Pentru asta, trebuie sa intrebi un farmacist sau, mai sigur, un medic. Oamenii actioneaza diferit la medicamente, unguenti etc.Multa sanatate!
Am varicela de 2 zile si incepe deja sa ma manance ingrozitor cea ce te-as sfatuii sa iei ar fi calamine este foarte buna si baile reci dar sa nu te freci cu prosopu dupa baie decat daca vrei sa ai gropi in piele dupa ce iti trece varicele!
Tare e ca am inceput sc de 3 zile si acum o sa stau acasa pana la vacanta intersemestriala!
Alex, 07. 01. 2010
Trebuie sa cumpetri neaparat CALAMINE o substanta care te scapa de mancarimi si care nu costa mai mult de 9 lei!
Insanatosire grabnica!
AM TRECUT SI EU PRIN ACESTE MANCATURI GROAZNICE DE M-AM TREZIT LA 4 DIMINEATA, URLAND DE DURERE CA MA USTURAU (19 ani), AVEAM MULTE BUBE MARI IN CAP SI MA DUREAU, NU PUTEAM SA PUN CAPUL PE PERNA, IAR PIELEA ERA IRITATA, MI-AM TURNAT UN TUB DE MIXTURA MENTOLATA IN CAP, SI PE CORP M-AM UMPLU, DOAR CA NU DUREAZA MULT, ( CEA MAI BUNA CREMA ESTE http://www.farmaciastejara.ro/......-4225.html VA RECOMAND CU SERIOZITATE SI DOAMNE AJUTA), aceasta crema mi-a luat-o mama de la farmacie a 2-a zi si de atunci nu am mai avut mancarimile acelea groaznice, decat cate o bubita 2, pe aici pe colo ma mai manca dar dadeam cu pudra de talc, sau mixtura de mentol
YuLiAnDrEeA întreabă: