| lolce a întrebat:

Cum poti sa scapi de sangerarile gingivale, in afara de a folosi pasta de dinti parodontax?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Renuntati la fumat. Conform studiilor statistice, persoanele fumatoare sunt de 7 ori mai expuse riscului de aparitie a gingivitei. De asemenea in cazul acestor persoane tratamentul este ingreunat.
Evitati stresul. Stresul afecteaza capacitatea organismului de a face fata infectiilor.
Optati pentru o dieta echilibrata, consumand alimente bogate in antioxidanti, vitamina E (uleiuri vegetale, nuci si legume cu frunze verzi) si vitamina C (citrice, broccoli si cartofi).
Evitati scrasnitul si inclestatul dintilor (bruxism), aceste ticuri crescand presiunea exercitata asupra dintilor si a tesuturilor conective.
http://www.i-medic.ro/......-gingivale

| ElenaSA a răspuns:

Faci tratament la dentist, consult periodic, apoi previi cu pasta de dinti si cu apa de gura-propolos, ceai de salvie. Daca nu faci tratament iti poti pierde dintii.Sanatate!

| Xenya a răspuns:

Te duci si faci un consult la dentist si el o sa iti spuna.

| Greece2000 a răspuns:

Simplu, spala-te mereu pe dinti si nu o sa mai ai aceasta problema, ele s-au sensibilizat datorita ca nu te speli, intelegi tu? Asa ca nu mai sta si spala-te pe dinti mereu :d bafta!

| Andutzu01 a răspuns:

Cand ma spal pe dinti si mie imi curge sange, dar motivul e ca apas prea tare cu periuta de dinti.Eu m-am dus la doctor si asta mi-a spus.

| Psiholoaga27 a răspuns:

Spala-te cu sare. happy Stiu ca suna aiurea, insa si eu am avut aceasta problema si bunica m-a sfatuit ca dupa periajul cu pasta de dinti sa pun putina sare pe periuta si sa frec bine dintii. Dupa ce am facut acest lucru de 3-4 ori pe saptamana am constatat ca am scapat de sangerarile gingivale.happy
Plus ca albeste putin dintiihappy