Hristos a înviat!
Este cam dificil să slăbeşti fără diete şi înfometare dar încearcă să reduci grăsimile, prăjelile, dulciurile şi băuturile acidulate, cât şi mesele după ora 18.
Este indicat să practici cât mai mult sport, de exemplu mergi pe jos până la şcoală, aleargă seara minim 30 de minute.
Sărbători Fericite!
Poti incerca sa bei multa apa pentru ca asa corpul va scapa de toxinele acumulate si in plus va trebui sa faci miscare(ex.te poti duce in oras pe jos in loc sa iei autobuzul).
Mananci putin dar des, nu mult si putin ca degeaba, faci mult mult sport si bei lichide ( asta insemnand apa cu lamaie sau apa normala, plata sau minerala! eu beau borsec asa mai des )
Nu consuma multe fastfood-uri sau dulciuri cu chimiacale caci nici nu sunt sanatoase si te si ingrasa!
Pai eu de cateva zile ies afara de dimineata sa alerg. Si mi-a prins foarte bine. Cu multa miscare si mese cat mai usoare si la ore regulate iti zic eu ca poti slabi...
Bună.
Hristos a Înviat!
Învață să mănânci prin trei mese pe zi și două gustări, combinația alimentelor și cel puțin o oră de sport, zilnic.
Exclus înfometarea și sedentarimsul.
Pa, pa.
Alearga si bea multa apa, cel putin 3L pe zi. si alearga cel putin 7km, atentie: PE ZI! fitness de tot felul, si nu in ultimul rand nu este nevoie sa faci dieta sau sa te infometezi, dar, exista ceva de care trebuie sa tii cont: fara paine in primul rand, fara prajeluri si nu mai mananci deloc dupa ora 8 seara.
Mergi la sala, faci ceva antrenament sport, mai multa miscare, gasest ceva pe gustul tau.