| anabuleu a întrebat:

Cum poti sa slabesti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| XulescuO a răspuns:

Pai mananca cat mai sanatos si fa multa miscare, cum a zis si Laura. Incearca sa mananci cat mai multe fructe, legume, lactate si sa fi mereu atenta la ce mananci si cum combini dar degeaba mananci sanatos daca nu faci sport, incearca sa faci acasa niste exercitii sau sa iesi la alergat daca vezi ca vremea e mai buna, incearca sa faci un sport care iti place sau sa mergi la sala, eu desii nu voiam sa slabesc deloc ci sa fac mai mult masa musculara in 2 saptamani de sala (am mers zilnic) am slabit 4 kg. :)
Uite aici este un video cu exercitii pentru slabit : https://www.youtube.com/watch?v=n1xv4AiJIxk
Sau : http://www.eva.ro/......9396.html.
Sper ca te-am ajutat :*
Succes!

2 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Pai, cu mancare sanatoasa si cu sport, mult sport.
Sa ai 3 mese principale, cea de dimineata sa fie cea mai bogata caloric si cea mai diversificata ( paine, oua, branza, ceai, lapte, orez, fructe), cea de pranz ceva mai usora ( supa, ciorba, gratar *din legume, vita, pui, curcan*, lente, fasole), iar sarea, o salata in principiu, si cina sa fie pana in ora 19).
Intre mese principale poti sa iei si gustrari ( doar dupa cea de dimineata si dupa amiaza), constand in fructe.
Masele sa nu inclda prajeli, prea multe paste, sau dulciuri.
Si sa bei cel putin 2 l de lichide ( de prefera apa, nu suc, daca doresti sucuri, iti faci freshuri de fructe acasa, neindulcite).

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune.

Întrebări similare