| mmirree a întrebat:

Cum poti scapa de cosurile de pe fata?
funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| angellswig a răspuns:

Mie mi-a recomandat dermatologul solutia Zineryt. O poti lua de la farmacie sau mai exista la Oriflame o solutie, arata ca un fel de strugurel, este verde si din plante naturale.

4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Vezi aici cum poti scapa de "cosuri" http://www.i-medic.ro/blog/pentru-adolescenti-acneea-de- ce-ne-apar-cosuri

| LanaDelRayFan a răspuns:

Eu am fost la dermatolog si mi-a recomandat multe creme care costa peste 250 de lei! Dar eu nu-ti recomand sa le iei fiindca depinde de tenul fiecaruia.Nu ca n-ar fi bune, eu am vazut rezultatul peste 6 zile.Dar iti recomand sapunul cu sulf.Acesta actioneaza imediat si nu afecteaza cu nimic tenul.Succes!

| AndreiDr a răspuns:

Le storci, si iese acea grasime din ele.
2 zile va fi un punct si apoi dispare fara urme sau alte chestii.

| ForeverLivingProducts a răspuns:

Buna,sunt consilier pentru un stil de viata sanatos(FOREVER LIVING PRODUCTS)un sfat, sa nu le spargi pentru ca, se vor inmulti, o rezolvare ar fi un tratament natural, pentru mai multe detalii imi lasi un mesaj.o zi buna

Întrebări similare