| Xmadness a întrebat:

Cum poti scapa de negii de pe mana? Am incercat : rostopasca direct din planta, ceva solutie de la farmacie apoasa si cam atat. Am vreo 3 si nu pot scapa de ei (am incercat si metoda traditionala cu shoric de porc )unu l-am rupt din greseala si mi-a disparut o durut putin da acum e ok.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Exista la farmacie mai multe medicamente pentru tratarea verucilor (negilor). Uite aici niste exemple:
http://www.efarma.ro/category.php?parent=401
Mai exista si varianta de a merge la un medic dermatolog care sa-ti cauterizeze acei negi sau sa-i inghete cu azot lichid (ultima inovatie in materie de inlaturare a negilor). A doua varianta este total nedureroasa. Ti-o spun din proprie experienta. Daca insa nu gasesti un dermatolog care sa foloseasca aceasta metoda, medicamentul Cryopharma, din farmacie, are acelasi principiu. Doar ca e putin mai scump. Ramane sa te decizi singur ce alegi. Totusi, trebuie sa te atentionez ca este interzisa ruperea negilor. Nu vreau sa te stperii, dar poate duce chiar la deces. Deci, parerea mea este sa mergi la medic.

3 răspunsuri:
| BADBUNNYaruncacubanii a răspuns:

Incearca cu aceeasi solutie farmaceutica pe un timp mai indelungat si bineinteles regular, in general 3/zi dar poti sa aplici solutia si de mai multe ori bafta