| Simona999 a întrebat:

Cum poti slabi de la 60kg la 35 sau 40kg.Prietena mea Liliana are 60kg si nu stie cum sa slabeasca, fara exercitiu.Eu i-am spus ca faca cat mai mult exercitiu dar a zis ca nu poate ca tot oboseste si o duare coasta. Dupa care i-am spus sa incerce sa tina dieta da tot nu vrea ca nu se poate abtine de la mancare.Si acum da vina pe mine ca nu o ajut ve rooog ajutati-ma! dau funda si voturi. PLZZZZZZ MA OMOARAAAAAAA!crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ada31 a răspuns:

Simona ai citit despre Dieta Dukan? nu se iau nici un fel de pastile, eu una nu sunt adepta lor, sunt bani cheltuiti aiurea. aa..se bea ceai Svetaflor pentru ca la unele persoane apare constipatia. ti-am dat un link sa te documentezi mai mult despre Dieta Dukan, e o dieta super desteapta, bine pusa la punct, in 4etape, daca le respecti poti slabi cate kg vrei. eu am dat jos 10kg anul trecut si ma mentin si la ora actuala. eu am vrut sa iti fiu de ajutor...tu imi zici "iesi de aici"...mai intreaba, documenteaza-te mai bine si dupa aceea sa vorbesti. spor la slabit prietenei tale! cu dieta Dukan!

4 răspunsuri:
| ada31 a răspuns:

Ii recomand Dieta Dukan. e o dieta super faina eu am dat jos 10kg, nu e grea, sunt fel de fel de retete, e buna si pentru pofticioase, eu fiind una din ele, ai voie sa manaci cat vrei... dar din alimentele permise. e o dieta cu proteine+legume+mers pe jos 30min/zi(nu prea e indicat alt sport deoarece in timpul dietei se simte usoara oboseala). mai multe detalii pe www.dietadukan.ro

| Simona999 explică (pentru ada31):

Mersi mult dar mai astept si pentru alte raspunsiri sa vad ce pot face dar pentru moment asta este raspunsul castigatorhappy!

Du-te bre de aici, tu vrei sa iau pastile pentru slabit ca toate proastele? dupa aia sa ajung nu stiu pe ce pat de operatie? iesi de aici.

Scuze pentru mesajul de mai sus, prietena mea, nu s-a putut abtzine, ii voi spune si merci de ajutorbig grin

| ada31 a răspuns (pentru Simona999):

Simona ai citit despre Dieta Dukan? nu se iau nici un fel de pastile, eu una nu sunt adepta lor, sunt bani cheltuiti aiurea. aa..se bea ceai Svetaflor pentru ca la unele persoane apare constipatia. ti-am dat un link sa te documentezi mai mult despre Dieta Dukan, e o dieta super desteapta, bine pusa la punct, in 4etape, daca le respecti poti slabi cate kg vrei. eu am dat jos 10kg anul trecut si ma mentin si la ora actuala. eu am vrut sa iti fiu de ajutor...tu imi zici "iesi de aici"...mai intreaba, documenteaza-te mai bine si dupa aceea sa vorbesti. spor la slabit prietenei tale! cu dieta Dukan!