supadeceapa
| supadeceapa a întrebat:

Cum reușesc unii oameni să adoarmă când au ei chef? Oboseala la mine are efect invers, îmi vine să alerg, nu să dorm.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Da o tura de cartier inainte de somn

supadeceapa
| supadeceapa explică:

Nu mi-e somn niciodată.

| Apokales a răspuns:

Eu mananc ceva consistent sau imi fac reteta mea de terci de ovaz cu ceva dulceata sau unt de arahide, iar dupa dorm zici ca-s rupt happy. Asta pentru ca ii gatesc si in lapte.

| StrongHeart a răspuns:

Aia cred ca iau somnifere laughing
Pot sa-ti zic doar ca nu esti singura in situatia asta.
Eu am probleme cu somnul, mereu am avut.Nu pot sa dorm cand vreau si nu suport sa fac nimic daca nu sunt odihnit.Chestia cu dat o tura de cartier nu merge, ma plimb cate 5-10km seara cateodata si cand vin acasa tot nu ma ia somnu, doar cititul am vazut ca ma ajuta sa adorm, plus eliminat orice contine cafeina si zahar sau mancarea grea inainte de culcare.

| aumih16 a răspuns:

Adorm mai mult ca trebuie! ori din plictiseala! iti dai seama ca nu au ceva de vazut! si atunci se pun la somn! unii oameni mai si muncesc chiar! doar nu o sa stea toata noaptea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti obosit adormi uriunde/oricand. Insa sa fie trecut macar 16 ore de la ultimul somn. In rest normal ca nu poti sa dormi. Daca te trezesti sa zicem la 10 dimineata nu e anormal ca la 11 seara sa nu poti dormi