| 2311 a întrebat:

Cum s-o videc pe fiica mea de enurezis? Are de doi ani, nu este nimic organic...am facut investigatii, este functional, cred eu, de la o sperietura. Mai are si o infectie urinara cu ecoli, de un an si recidiveaza destul de des. La antibiotice nu prea mai reactioneaza... o are de un an. Eu sunt disperata iar ea a prins teama de doctori, la cati am fost pana acum. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
carla
| carla a răspuns:

Eu zic pentru linistea ta sa faci un control amanuntit copilului intr-o clinica privata, apoi daca nu e nimic in neregula la un psiholog, psihiatru. Curaj si sanatate multa!

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Enurezis este de obicei pe fond neuro-psihic!
Apeleaza la un psihiatru de copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista un spray care da rezultate bune dar din pacate nu se poate folosi timp indelungat. Oricum se va repara de la sine pe masura ce copilul creste, cel mult pana la 10-12 ani.

| 2311 explică:

Mi-ati pute recomanda un psihiatru bun? La acest gen de dr. nu am apelat, pana acum, cred ca a fost un fel de rezistenta a mea la acceptarea acestei stari de lucruri, un fel de negare a problemei din aceasta perspectiva...Va multumesc pentru raspuns!

| 2311 explică:

As dori, va rog, mai multe detalii de la ultimul prieten care mi-a dat un sfat, raspunsul anonim, cel cu sprayul. Ce spray, cum se numeste? Va rog! Multumesc!