| robispecialone a întrebat:

Cum sa fac o tigara care scoate fum, falsa? Sa nu fie daunatoare. Eu vreau sa si trag din ea pot sa fac unda din hartie sau e de rau daca fac de aia? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti, fiindca nu exista asa ceva!
Absolyt toate tigarile sunt daunataore, atat tigara cu tutun cat si vape-ul cu parfumuri chimice sunt toxice poentru plamani, modificand celulele plamanilor si producand boli ireversibile si in final cancerul pulmonar.

Chiar nu trebuie sa faci nimic, sa nu fumezi deloc, ca-i normal si foarte sanatos sa stai asa, fara sa bagi nimic toxic in gura!

| Violleta2022 a răspuns:

Ia de vezi aici cat sunt de daunataore:

https://www.stiridecluj.ro/......a-suspecta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alea din hartii dauneaza si mai tare, am incercat cand eram mic si ma inecam cu fumu

| robispecialone explică (pentru anonim_4396):

Frate eu nu trag si chiar daca asi trage ce dracu s-ar putea intampla si btw am intrebat pe cineva un profesor de la mine de la scoala si mi-a zis ca daca inhalezi fumu trebuie sa inhalezi foarte mult ca sa te imbolnavesti... nu mai pun intrebari pe TPU niciodata frate ca mintiti ca prosti

| anonim_4396 a răspuns (pentru robispecialone):

Nu am tras in piept, doar am luat in gura si am dat afara dar ti se innegresc dintii de la fum

| kGeorge a răspuns:

De ce ai vrea sa faci asa ceva? Vrei sa fumezi hartie?

| robispecialone explică (pentru kGeorge):

Nu dar nu ma lasa parintii si vreau sa ma prefac... imi poti spune ce sa fac?