| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

Cum sa fac pojar? E o boala a copilariei care trebuie facuta cat mai repede pentru ca la maturitate are efecte severe.Si pentru ca scap vreo 2-3 sapt de scoala devil happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Mai greu sa faci, presupun ca ai fost vaccinat la scoala. Daca nu ai fost vaccinat si esti contact cu o persoana bolnava posibil sa -l faci.Cauta''acul in carul cu fan''.

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru Raniia):

N-am fost vaccinat...

| Raniia a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Primul vaccin se face la varsta de 9 luni si cea de-a doua vaccinare la varsta de 7 ani in cl a1 a.Esti chiar atat de sigur?

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru Raniia):

Nop,am gresit.Am trecut de mult de 10 ani.

| Raniia a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Eu cred ca esti vaccinat, asa ca n-ai nici o sansa.Mai ai si tu rabdare, vacanta e pe aproape.

| Azµre a răspuns:

Intră în contact cu unul care are!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu stiu daca o faci cand vrei tu

| ihacoswhy a răspuns:

Eu n-am avut nici o boala a copilariei si a avut varul meu varsat de vant in vacanta de iarna si acum imi doresc sa fac si eu pentru ca e mai rau cand esti mai mare ca mi-a zis si medicu'

| PunkieMuff a răspuns:

Nu ai cum sa faci pojar ca asa vrei tu! Trebuie sa il iei de la o alta persoana care are!

| CaterincaMaxima a răspuns:

Pai ia un marker si picteaza pe fata buline rosi si gata. FUNDA?

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru CaterincaMaxima):

Sa desenez bube rosii pe fata? Prietene nu suntem in desene animate rolling on the floor

| CaterincaMaxima a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Mai sti?

| DedeYami a răspuns:

Nu poti sa il iei cand vrei tu, decat daca e virusul in aer. Funda?

| Jusssstme a răspuns:

Pentru a face pojar trebuie sa intri in contact cu o persoana care are virusul, desi din proprie experienta iti spun, este foarte neplacut sa ai pojar.Succes la contaminarelaughing Cu speranta ca ti-am fost de folos, Adda.