anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa imi creasca putin macar sani?( am 15 ani ) nu am deloc ...help me plz

funditaX:X::X:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| noktambul a răspuns:

Eee, nu ai de loc! Ai tu ceva acolo! Fa exercitii specifice pentru pectorali (intreaba pe profesorul de sport). Ce inaltime si ce greutate ai? Poate esti subponderala si de aia nu sunt tzatzele asa evidente. Asta e una la mana. Doi la mana : nu toate fetele sunt dotate de la Mama Natura cu tzutzuloance impresionante. Ceea ce nu inseamna ca nu pot fi niste femei adevarate cand le va veni timpul. Capul sus, fara complexe!

2 răspunsuri:
| babydolldeea a răspuns:

Pai flotarile intaresc muschiul sanilor, dar ca sa le maresti... sanii sunt facuti din glande mamare grasime si vase de sange deci mai ingrasate, eu cam am burtica si trebuie sa recunosc ca am o marime frumusika la sani si am vaziut ca fetele mai cu burtica au sanii mai mari si cele suple ffff slabe cam nau, sincer nu prea stiu ce sa iti recomand sorry sad

| no1cares a răspuns:

Calmeazate!
nu e sfaristul lumii
daca nu iti cresc sa zic eu pana la 20 de ani se poate face operatie!
nu o sa ramaii fara te asigurwinking