Aoleu.dar ce este vine cumva apocalipsa mai devreme si nu poti astepta pana iti trece ciclul? de cand nu ai mai avut un contact sexual ca vad ca esti prea disperata? Doamne mare iti este gradina!
Buna, acum iti vorbesc in calitate de elev care invata anatomie. Exista un ciclu acest ciclu este exact la unele persoana nu am auzit de asa ceva " sa intarzie ciclul " decat daca exista o dereglare hormonala sau ai ramas insarcinata. Dupa cum sti ciculul reprezinta sangerarea pe cale vaginala prin care se elimninta ovule nefecundate care mor in decusrsul a 1-2 zile ( din cate am invatat eu la scoala). sper ca te-am ajutat Si daca intr-adevar te iubeste o fa face si asa cu tine...ma rog treaba voastra
Da ai putea sa o faci dar numai daca iei anticonceptionale. Poti sa amani aparitia menstruatiei daca începi cu un nou blister de anticonceptionale imediat dupa terminarea blisterului precedent. Poti continua cu acest blister cât timp doresti, chiar pâna îl termini. În timp ce administrezi un al doilea blister se poate sa prezinti sângerari neregulate sau pete. atunci cand vrei sa iti vina nu mai administrezi comprimatele. incepi urmatorul blister dupa 7 zile de pauza.
CrysisMD întreabă: