| alalalala a întrebat:

Cum sa fac sa imi intarzie menstruatia? pentru ca in weekendul acesta ar trebui sa plec cu iubitul meu la munte...ce sa fac? ajutor as dori remedii naturale.
Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai postat aceasta cerere de trei ori in citeva minute.Asta se numeste abuz, conform regulamentului TPU.Astfel de procedeu nu grabeste raspunsurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SAlut. Am auzit de niste pastilute, sau de vitamina K. chiar si putin alcool ar trebui sa iti faca bine. mai incearca sa stai cu picioarele in apa rece... Si eu incerc acum tot felul de modalitati, sper sa imi ajute...

Răspuns utilizator avertizat
| yly90 a răspuns:

Aoleu.dar ce este vine cumva apocalipsa mai devreme si nu poti astepta pana iti trece ciclul? de cand nu ai mai avut un contact sexual ca vad ca esti prea disperata? Doamne mare iti este gradinalaughinglaughinglaughing!

| Aylin302 a răspuns:

Buna, acum iti vorbesc in calitate de elev care invata anatomie. Exista un ciclu acest ciclu este exact la unele persoana nu am auzit de asa ceva " sa intarzie ciclul " decat daca exista o dereglare hormonala sau ai ramas insarcinata. Dupa cum sti ciculul reprezinta sangerarea pe cale vaginala prin care se elimninta ovule nefecundate care mor in decusrsul a 1-2 zile ( din cate am invatat eu la scoala). sper ca te-am ajutathappy Si daca intr-adevar te iubeste o fa face si asa cu tine...ma rog treaba voastrawinking

| alllexa a răspuns:

Da ai putea sa o faci dar numai daca iei anticonceptionale. Poti sa amani aparitia menstruatiei daca începi cu un nou blister de anticonceptionale imediat dupa terminarea blisterului precedent. Poti continua cu acest blister cât timp doresti, chiar pâna îl termini. În timp ce administrezi un al doilea blister se poate sa prezinti sângerari neregulate sau pete. atunci cand vrei sa iti vina nu mai administrezi comprimatele. incepi urmatorul blister dupa 7 zile de pauza. big grin

| 100Hz a răspuns:

Vezi ca sunt niste vitamine care fac sa intarzie o zi doua