Cumpara de la farmacie Calciu-zinc-magneziu. Ia cate 3 pastile pe zi si mananca produse cu calorii multe. In 1-2 luni se vede diferenta, depinde de metabolism.
Andrada singuru lucru pe care sal incerci sunt BATOANELE ele sunt bune atat pentru slabit cat si pentru ingrasat cumparati cateva pentru ingrasare si ea in fiecare dimineata cate unul sau eventual inainte de masa... daca nici asta nu da rezultate s-ar putea ca organismu tau sa fie asa si nul poti schimba dar nu tr sa vezi partea proasta pentru ca e mai bine slaba decat grasa si nu cred ca esti asa de slaba precum spui...prietenul tau si baietii te plac si asa ca altfel nu cred ca aveai prieten deci gandeste-te ca lumea te place asa cum esti:*:*:*
Vezi ca a mai fost postata aceasta intrebare. Sfatul meu a ramas acelasi. Citeste daca vrei la adresa
http://www.tpu.ro/......-desi.html
Eu iti recomand ceva natural:pune miez de nuca macinat prin masina de tocat carne intr-un borcan cu miere poliflora, amesteca bine pana se face ca o pasta si apoi mananca dimineata o felie-doua de paine unse cu acest amestec. Daca nu poti asa, poti sa iei cate o lingura din acest amestec de trei ori pe zi.
Si eu am fost ft slaba.la 23 de ani cand m-am casatorit aveam 38 kg.si inainte eram ft slaba. apoi m-am ingrasta pana la 43kg (in 2 ani )cand am ramas insarcinata si dupa ce am nascut in 3 luni am slabit inapoi la 43kg. dupa 2 ani am mai facut un copil si acum la 30 de ani am 50 kg la 1, 60m. ce zici? eu sunt multumita. nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi daca eram mai grasa.si eu eram disperata si complexata dar acum sunt bine. zic eu dar si altii care mau cunoscut dinainte dar si noii prieteni.as ca mai gandeste-te.si daca tot nu te-am putut ajuta cu asta. incearca sa mananci mai des cam 5 -6 mese pe zi cu alimente care contin carbohidrati, dulciuri-ciocolata(pe mine m-a ajutat)dar nu in exces.succes si sanatate ca-i mai bna decat toate.
Daca poti si ai timp sa iti faci o masa cat de cat mai reglementata dimineata, la pranz, si seara sa bata cam tot pe la aceiasi ora si spre seara sa alergi cate potin si sa sari coarda tiar prinde bine...mananca cat mai multe vitamine dar fructe nu pastile pentru ca n sunt sanatoase, lactate etc.crede-ma ca functioneaza!
Bucatele care le mesteci, staruite sa nu le mesteci prea mult. Dar sa le inghiti asa mai intregi!
Andrada si eu sunt slaba am 1. 74 si 49 de kg...Pt inaltimea mea am foarte putine kg.Am incercat si eu cu tot felul de vitamine si degeaba...Am incercat multe variante dar am citit ca cel mai bine e sa faci sala si sa mananci 5-6 mese pe zi.asta o sa incerc si eu. Dar fara sala ca nu-mi place sa fac sport.mult succes si sper sa ma ingras cat mai repede. pup
E mai bine slab decat gras andrada si nu-ti face griji ca esti slaba ca oricum o sa te ingrasi dar eu zic dupa mine ca e mai bine slab decat gras
Si eu am aceeasi problema ca tine, sunt foarte slaba. Am luat vitamine si tot felul de pastile in spreranta ca ma voi ingrasa... dar degeaba. Iar cu mancarea cu multe calorii este la fel, mananc foarte mult dar nu are niciun rezultat. Am ajuns la concluzia ca asta e felul meu de a fi slaba si nu ma pot opune. Astept sa mai cresc si sa sper ca ma voi ingrasa.
___Enzo întreabă: