Cumpara de la farmacie Calciu-zinc-magneziu. Ia cate 3 pastile pe zi si mananca produse cu calorii multe. In 1-2 luni se vede diferenta, depinde de metabolism.
Eu am 16 ani si am 55 kg si 1. 75 anul asta am prezentat ca model trendurile 2010 la wella pe atunci aveam 52 kg si acum cam dupa o jumatate de an vreau sa slabesc...ma chinui sa dau astea 3 kg prin alergare prin fitness dar in zadar uite vezi din cauza a 3 kg am renuntat pentru o perioada la o cariera de model asa ca nu te chinui sa te ingrasi... poate ca asa e constructia ta nu te imbolnavi ca nu se merita
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine am 15 ani si doar 40 de kg deci iti dai seama ce slaba sunt ! De un an incerc sa ma ingras si nu am obtinut rezultate foarte mari ! N.am reusit sa iau decat 10 kg intr. un an datorita sarmalelor mancarii de fast food, pizza, chipsuri toate aceste mancaruri cam nesanatoase ! Oricum acum sunt mai multumita de mine depinde de organism incearca sa mananci carne, carne si carne mananca sa te saturi uneori mai mananca si noaptea si o sa vezi sper sa dea roade la mine a mers :*!
Mananca felul 1, felul2 si desert la pranz si seara in fiecare zi, iar la micul dejun lactate cu biscuiti...si mananca pe cat posibil la aceeasi ora
Draga mea, ma numesc Mihaela, am 15 ani si doar 44 de kg.Si eu am o problema cu ingrasatul, nu ma pot ingrasa si am luat vitamine dar nu sau vazut rezultate. Te rog nu mai lua vitamine pentru ca am o colega care a luat vitamine si acum ar 105 kg si are doar 15 ani, vb foarte serios si eu m-am lasat de ele.Pe moment nu se vede efectul dar cand vei avea 25 de ani poti fi obeza.Si mai este ceva poate asa este felul nostru.Nu mai fii complexata ca mai bine slaba decat grasa, te pup
___Enzo întreabă: