| SecretLover10 a întrebat:

CUm sa fac sa ma ingras repede? E posibil sa ma ingras 4kg in o luna? SUnt baiat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nero a răspuns:

Te poti ingrasa 4 kg intr-0 saptamana :
mananci seara tarziu (smantana cipsuri branza de oaie carne de miel/porc etc...)
Trebuie sa ai doar 2 mese pe zi :la pranz si seara tarziu
Trebuie sa mananci multa paine,dupa ce mananci te pui in pat nu faci miscare
infometeaza-te si mananca pe saturate astfel ca organismul sa asimileze tot
Poti manca produse de la fast-food, dulciuri si ciocolata in special
Dar nu iti recomand pentru ca odata ce te-ai ingrasat, iti va fi mult mai greu sa slabesti

bafta

PS daca nu functioneaza lasa-mi mesajwinking

7 răspunsuri:
| penthouse a răspuns:

Steroizi, proteine, creatina.
Sau mananca ceva ce contine multi carbohidrati

| fuckThisLife a răspuns:

Daca mananci ca porcu o sa iti iasahappy

| misterioaѕa a răspuns:

Buna
Dar dc sa te ingrasi?rolling on the floor
Altii vor sa slabeasca si muncesc atat si tu.dai cu piciorul?

pa, pa

| SisiSimoSimona a răspuns:

Poti sa te ingrasi 20 de Kg intr-o luna daca vrei pentru ca e usor sa te ingrasi, mananci gras, prajit c multa paine si nu faci miscare deloc :X

| AnGeL a răspuns:

Pai cred ca cea mai buna metoda e efortu'
incearca si tu sa te apuci de un sport care intr-adevar sa-ti placa si sa depui mult efort sigur vei avea mai multe pofta de mancare atunci
cat despre ingrasat nu inteleg de ce te grabesti atat de mult
multumeste-te cu felul in care arati
eu am 13 ani jum, 1, 65 inaltime si 42 de kg
si toti spun ca as fii prea slaba
nu ma intereseaza parerea altora
parerea mea e cea mai importanta

| Simiina8 a răspuns:

Pai poti incerca sa mananci mai mult... sau sa nu faci prea mult efort sa lenevesti in pat si sa mannanci multe seminte. nu bea multa apa uitate des la televizor mancand floricile stai si nu face nimic inceraca macar... si un prieten de-al meu vrea sa se ingrase si a facut aceasta modalitate incearca. sper ca ti-am fost de ajutor pupici :* big grin happy :* big grin funtitza ( funda) plzz

| Nocturne0 a răspuns:

Dc vrei sa te ingrasi? esti f slab sau doar vrei sa ajungi la asa zisa "greutate perfecta" pentru inaltimea ta?
eu zic ca nu are rost sa te ingrasi ci mai bine te apuci sa tragi de fiare la sala, sa pui niste muschi pe tine si eventual sa iei niste proteine sau creatina dar doar cu recomandarea unui medic specializat (nutritionistul cred ca se ocupa cu astea)