| savino23 a întrebat:

Cum sa fac sa ma mai ingras putin? adica 5kg? am 1.57 si 50kg, vreau sa am 55kg.am 2 bebei si nu prea dorm...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a lua in greutate, trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa respecti cu strictete mesele zilei si sa nu sari peste nici una dintre ele.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti, spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate,chips-uri,sucuri si alte porcarii din comert,etc(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun),fructe uscate,nuci, alune, migdale sau fistic.In orice caz, nu este nevoie sa te ingrasi, ai o greutate normala.Numai bine.

3 răspunsuri:
| drbear a răspuns:

Mananca multa carne, pate vegetal (contine multe grasimi vegetale), paine alba, fasole, fainoase, Bea 1 litru de lapte gras pe zi, si cauta sa mananci o masa in plus. Adica daca mancai de 3 ori pe zi, cauta sa mananci de 4 ori. Prajelile si fast-food-ul,cola si alte chestii de genul asta o sa te imbolnaveasca,nu numai ca te vor ingrasa. in plus, gustul laptelui se va schimba, si cei mici vor simti diferenta! Succes.

| DidiChanx3 a răspuns:

Mananca parjeli si mult fast food putina miscare si mananca dupa ora 22 asa o sa te ingrasi fundita puppy dog eyes

| Loresweetty a răspuns:

Buna! simplu mananca tot ceea ce iti doresti fara restrictii.incearca sa mananci cartofi prajiti,carne de porc(daca iti place) fast -food, mult cola dulciuri si seara rontatie chipsuri. Gogosi, placinte. oricehappysunt sigura ca ai sa reusesti