| Cristian110194 a întrebat:

Cum sa fac sa-mi imbunataesc timpul la o proba fizica la fotbal.CA sa intelegi mai bine. Dau probe la un club, iar un baiat mi-a spus ca una din probe este fizica.si anume sa alerg 4 piste de stadion sub 6 minute.Azi am facut asa o simulare si am scos 6, 44 sec.Deci 44 de secunde in plus.Baiatul ala mi-a spus ca probele astea le dau dupa 2, 3 saptamani de pregatire.Sa am incredere ca o sa ma pun la punct cu pregatirea fizica in alea 2, 3 saptamani incat sa trec probele, sau ma pregatesc 2, 3 zile pe saptmana si acasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Pai eu cred ca daca te antrenezi scoti SIGUR sub 6 minute! oricum 44 de secunde nu e o intarziere asa de mare insa depinde si de antrenor. Oricum nu cred ca iti vei pierde sansa sa ajungi fotbalist pentru 44 de secunde! Asa ca nu te mai teme si succes!

| brosu a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa te antrenezi zilnic pentru problele astea daca vrei sa le scoti sub 6 minute.
44 de secunde nu sunt usor de scos, este multa munca, dar daca iti place fotbalulsi mai ales daca vrei sa fii un nume in fotbal, trebuie sa ai o conditie fizica de invidiat.
Pentru asta trebuie sa te pregatesti mult si singur pentru ca la cluburi nu se pune accent pe asa ceva, de asta avem si fotbalul pe care il vezi la TV.
Daca esti foarte rapid niciun adversar nu iti va face fata.
Si inca o recomandare, nu folosi substante pentru asa zisa imbunatatire a performatelor daca iti sugereaza vreun "prieten", foloseste doar multivitamine si apa plata.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faci genoflexiuni, abdomene si flotari