| enigmatica a întrebat:

Cum sa fac sa nu mai am friguri? Stiu ca sunt alergica la frig si din cauza aceasta imi este mereu frig.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Frigurile pe care le ai se numesc frisoane, si pot avea diverse cauze(temp scaz, infectii virale etc). exista alergie cutanata la frig dar aceasta se manif prin aparitia unor pete rosii pe corp(la fel ca si celelalte alergii cutanate) si nu prin frisoane

| enigmatica explică (pentru 23partyboy):

Exact, imi apar si pete rosii pe corp. Aceste pete apar si dispar cand au ele chef, nu pot sa fac nimic.

| 23partyboy a răspuns (pentru enigmatica):

Eh, poti merge la un alergolog, el iti da o medicatie adecvata

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Fa-ti rost de un prieten sa te bage in calduri.

| meduzza a răspuns:

Lool laughing alergica la frig nu prea ai cum sa fii, mai degraba esti sensibila la frig tongue incearca sa te imbraci mai bine si asteapta sezonul mai cald. Altceva nu prea ai ce sa faci tongue