| Marius0202 a întrebat:

Cum sa fac sa nu mai transpir, fac baie dupa 1 ora depinde si de temperatura iar transpir

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WhatABeautifulDay a răspuns:

Depinde cat de gras esti, ce alimente consumi, daca esti sedentar. Desi transpiratia abundenta poate indica si unele probleme de sanatate precum depresia, unele boli ale glandelor precum hipertiroida.

| Marius0202 explică (pentru WhatABeautifulDay):

Nu sunt gras dar am putina grasime, sunt si alti care transpira dar nu miros.Si eu mai iau si deodorante antitranspiratie

| Marius0202 explică (pentru WhatABeautifulDay):

Mai bine sa transpiri decat sa fi bolnav eu caut ceva acum sa nu miroshappy

8 răspunsuri:
| Anngela a răspuns:

Foloseste transpi block blockerul pentru transpiratie

| Marius0202 explică (pentru Anngela):

Mai bine sa transpiri decat sa fi bolnav eu caut ceva acum sa nu miros.

| Sarina a răspuns:

Sa eviti sarea si sa faci control pentru glanda tiroida

| Marius0202 explică (pentru Sarina):

Mai bine sa transpiri decat sa fi bolnav eu caut ceva acum sa nu miros.**

| Idontunderstand a răspuns:

Păi, depinde şi de alimentaţia ta. Transpiraţia este o cale prin care substanţele toxice sunt eliminate din organism. Aşadar, trebuie să ai grijă ce consumi şi cât consumi. Dar, dacă în cazul tău alimentaţia nu e de vină, poţi merge la farmacie să cumperi ceva pentru ameliorare.

| Marius0202 explică (pentru Idontunderstand):

Mai bine sa transpiri decat sa fi bolnav eu caut ceva acum sa nu miros.*