| Justmeandmysmile a întrebat:

Cum sa fac sa scap de colacelul de la burta? Am incercat exercitii pentru partea inferioara,dar le simt lucrand tot mai sus. PArtea superioara si partile oblice le-am format si tonifiat,fiindca practic zumba,insa nu pot scapa sub nicio forma de acel colacel. Ce exercitii sa fac sa reusesc? Ca degeaba fac abdomene daca am grasime peste abdomen laughing. Ar fi interesant si exercitii cu dans, dar multe se concentreaza pe solduri si muschii abdominali oblici.Mentionez ca am 16 ani.Multumesc.Fundita! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SimonaCristina a răspuns:

Hehei...
Buna, si eu aveam niste mici colacei, pentru ca eram cam gurmanda...
Am inceput sa merg cu bicicleta in fiecare seara, sa alerg pana eram fleasca de zici ca eram scoasa din masina de spalat, sa beau multe ceaiuri si sa mananc o gramada de fructe si legume zilnic.
Si nu uita, acum, vara, trebuie sa bei 3-4 litri de apa in fiecare zi!

8 răspunsuri:
| Braunion a răspuns:

Redu numarul de portii de ceafa de porc/shaorma/mici/dulciuri.
Daca faci sport si bagi cu d-astea nu faci decat sa pui masa musculara si sa devii si mai robusta.

| Justmeandmysmile explică (pentru Braunion):

Nu mananc niciuna din cele de mai sus. straight face laughing le-am inlocuit. carne mananc doar in weekend, si de pui/peste, shaorma deloc, mici deloc si dulciuri le-am inlocuit cu fructe. degeaba.nici macar nu mai mananc de seara sau in cantitati mari.

| Moryami a răspuns:

Trebuie sa nu mai mananci seara dupa 7. Asta se cheama celulita. Ai facut-o pentru ca ai mancat seara, mananci: inghetata, dulciuri cate porcarii si astea toate, in timp s-au pus pe burtica happy. Am si eu celulita. Incerc sa scap de ea dar e cam greu sa ma abtin. tongue

| Cosmin86 a răspuns (pentru Moryami):

"Trebuie sa nu mai mananci seara dupa 7", asta e unul din cele mai stupide sfaturi posibile

mai documenteaza-te :
http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara

| Moryami a răspuns (pentru Cosmin86):

Sti ce? Taci din gura si lasa-ma pe mine sa scriu ce vreau. Vezi-ti de treaba ta.
"Trebuie sa nu mai mananci seara dupa 7", asta e unul din cele mai stupide sfaturi posibile

mai documenteaza-te :
http://www.cristianmargarit.ro/2009/12/dieta/ce-mananc-seara

| Ceriik a răspuns:

Foame,cea mai buna metoda in acest caz.

| Piratul10 a răspuns (pentru Ceriik):

Foamea nu e o metoda!
Daca mananci decât o data in zi sau o data la 2 zile atunci cand mananciceva se pune totul pe tine!