Acestea sunt nici mai mult nici mai putin decat simple mofturi care satisfac orgoliile unor femei plinute, convinse ca pot in orice moment sa obtina o silueta de vis. Dietele care promit rezultate uimitoare in cel mai scurt timp posibil sunt nerealiste, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca pe termen lung au rezultate dezastruoase.
Odata incheiata o astfel de dieta, kilogramele pierdute (si uneori chiar mai multe) se vor depune la loc, la fel de rapid precum au disparut. Iti suna cunoscut efectul eu-eu? Se intampla atunci cand slabesti, iar apoi te ingrasi in repetate randuri. Ar trebui sa te feresti cu orice pret de acest cerc vicios! In caz contrar, metabolismul va fi dat peste cap, iar pe viitor iti va fi tot mai greu sa slabesti.
Sunt mai multe variante: sa mananci foarte putin, astfel intr-o saptamana poti scapa de aprox 5 kilograme, dar asta inseamna infometare si risti sa-ti distrugi organismul + ca vei pune la loc la fel de repede ce ai dat jos, deci nu este foarte eficienta. Poti insa incepe un regim almientar echilibrat, adica sa inlocuiesti dulciurile cu fructe (un mar crocant este mult mai delicios decat o caramea care ti se lipeste pe dinti) sau cu fructe uscate sau miere (un deliciu sanatos). Daca mananci putin si des, dar in acelasi timp sanatos iti poti adapta organismul unui ritm bun, dai si cateva kg jos + iti mentii o greutate pe o perioada lunga de timp si te simti mai bine. Mai este si solutia cu sportul, pe care majoritatea o evita, poti incerca o data sa mergi la sala, la fitness (cu aparate, mie acolo mi se pare cel mai distractiv si usor, deoarece la aerobic ii si obositor si nu ai de ce sa te sprijini, ii pura gimnastica) daca nu iti plac sporturile, atunci doar iesi la o plimbare zilnica sau la 2 zile sau in weekend, cand ai timp. Sau mai am o idee amuzanta, daca ai un caine poti iesi cu el la plimbare si sa alergi impreuna cu el, sau in curte, ii face si lui bine si tie Eu asa fac si imi pastrez o greutate normala pentru inaltimea si varsta mea de mult timp. Succes! Si astept sa-mi spui daca au dat rezultate propunerile mele
Va multumesc la toti pentru raspunsuri
diana o sa intru sa vad ghidul de care spuneai
sunt curioasa
Pai cam cat de repede vrei sa slabesti? Eu am gasit acum cateva saptamani un ghid gratuit pe net cu secrete pentru slabit si a si inceput sa se vada.
Nici nu m-am chinuit prea tare, doar am urmat in fiecare zi cateva din sfaturile de acolo, cum ar fi sa bei doi litri de apa pe zi, sa consumi mai multe uleiuri sanatoase din alimente cum ar fi nuci, migdale, alune, si sa nu mai beau deloc sucuri, cola si alte prostii pline de zahar.
Daca vrei sa vezi ghidul parca era gratis pe http://www.dietameasexy.com