Bună!
Poţi să tai portocala în două, storci fiecare jumătate cât poţi de bine, apoi iei o lingură ( metalică ) şi o foloseşti pentru a mai stoarce/rade pulpa care a mai rămas în interiorul fiecărei jumătăţi.
Apoi, pui sucul rezultat într-o sită de PLASTIC şi îl separi de pulpă ( şi sâmburi ) pe care o presezi cu lingura ( ca să se scurgă bine sucul ).
Sau într-un tifon curat, pe care-l storci prin răsucire.
Astfel OBŢI suc natural de portocale ( fără aparate speciale ).
Toate cele bune.
Exista in comert,o canita din plasic cu cioc de scurgere,care are drept capac,o forma conica,indreptata in sus, cu santuri.Pui jumatate de portocala,lamaie, grepfruit, apesi cu mana rotind fructul. Zeama trece prin marginea capacului, care are gauri, in canita.Aceasta cana o gasesti la raionul de articole de menaj.
GigeaDan întreabă:
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: