Daca esti alba, nici o sansa. Iasa cel mult mulatru. Dar pentru asta, el trebuie sa fie neaparat negru.
Singura solutie - apeleaza la crema de ghete. Poate ajuta la ceva! Sper ca stii de gluma! Altfel, am incurcat-o!
La intrebarea asta iti poate raspunde un medic! Dar de ce vreti un copil negru, daca voi sunteti albi?!
Nu prea a sa-ti cada bine cand[virgula]copilul tau te va intreba"Mami eu de ce nu sunt alb ca voi?"
Buna. Tinand cont de dorinta mare pe care o ai sunt sigura ca te vei lupta temeinic sa ti-o si indeplinesti! Eu am facut un copil negru dar nu pot sa-ti spun cum! Mult noroc si tie iti doresc!
Nu stiu ce sfat sa iti dau...sincer
Nu cred ca poti face nimic in privinta asta.Mai ales daca tu si prietenul tau sunteti albi
Mergi tu si fa sex cu un african. iar idiotul de prieten pe care il ai sa mearga in timpul asta sa cumpere suc.
Te`ai gandit mult inainte de a pune intrebarea? Si ma rog, cum crezi ca or sa-ti iasa copii negri din parinti albi?
Ca sa iti iasa copii negri iti trebuie cel putin un parinte negru
incearca, cu cerneala
Te gandeshty cand intrebi? sorry ca asa reactie, dar e absolut ilogic sa te gandesty la asta. Daca ambii sunteti albi, de unde copil negru?
Sotia pleaca in Italia. Inainte isi intreaba sotul : " iubitule ce vrei sa iti aduc? " La care acesta : " o italianca"... pleaca sotia... si dupa o saptamana revine. " bine iubito dar cadoul meu?" " ah iubitule uitasem. Oricum tin sa te anunt ca am facut tot posibilul. ramane sa asteptam 9 luni sa vedem daca e fetita!"
Pe bune nu faci mişto? Nu concep să gândeşti aşa. faci copii pentru că e "drăguţ"? Nu ţi se pare cam superficial?
Eu zic să-l vopsiţi când iese, dar nu permanent pentru că la un moment dat poate o să fie drăguţ să ai copii roz, verzi sau poate chiar albaştrii :]
)))))))
Mi-ati facut seara. )
Succes, o sa va iasa sigur. Poate va iese chiar dalmatian.