| latexcap93 a întrebat:

Cum sa fac un copil negru? Cred ca a avea copii negri ar fi dragut, deci ce sa facem eu si prietenul meu sa facem unul? Nu vreau sa adopt unul, vreau unul al meu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| plasticstyle a răspuns:

Mananca o negresa, te ai prins?

17 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Pai treceti la treaba! si incercati pana iese negru. Enjoy!

| cristi202 a răspuns:

Daca esti alba, nici o sansa. Iasa cel mult mulatru. Dar pentru asta, el trebuie sa fie neaparat negru.
Singura solutie - apeleaza la crema de ghete. Poate ajuta la ceva!happyhappy Sper ca stii de gluma! Altfel, am incurcat-o!sad

| OanaG a răspuns:

La intrebarea asta iti poate raspunde un medic! Dar de ce vreti un copil negru, daca voi sunteti albi?!

Nu prea a sa-ti cada bine cand[virgula]copilul tau te va intreba"Mami eu de ce nu sunt alb ca voi?"

| lia.d a răspuns:

Buna. Tinand cont de dorinta mare pe care o ai sunt sigura ca te vei lupta temeinic sa ti-o si indeplinesti! Eu am facut un copil negru dar nu pot sa-ti spun cum! Mult noroc si tie iti doresc!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu stiu ce sfat sa iti dau...sincer
Nu cred ca poti face nimic in privinta asta.winkingMai ales daca tu si prietenul tau sunteti albi big grin

| Parintele a răspuns:

Mergi tu si fa sex cu un african. iar idiotul de prieten pe care il ai sa mearga in timpul asta sa cumpere suc.

| Roby67 a răspuns:

Poate sa iasa numai negru de furie cand vede ce parinti are rolling on the floor

| BUBULINA a răspuns:

Il duci la solar sau il dai cu cenusa

Răspuns utilizator avertizat
| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Nu poti avea copil negru daca voi sunteti albi

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Te`ai gandit mult inainte de a pune intrebarea? rolling on the floor Si ma rog, cum crezi ca or sa-ti iasa copii negri din parinti albi? laughing Ca sa iti iasa copii negri iti trebuie cel putin un parinte negru laughing
thinking incearca, cu cernealawinking

| pikco a răspuns:

Te gandeshty cand intrebi? sorry ca asa reactie, dar e absolut ilogic sa te gandesty la asta. Daca ambii sunteti albi, de unde copil negru? big grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sotia pleaca in Italia. Inainte isi intreaba sotul : " iubitule ce vrei sa iti aduc? " La care acesta : " o italianca"... pleaca sotia... si dupa o saptamana revine. " bine iubito dar cadoul meu?" " ah iubitule uitasem. Oricum tin sa te anunt ca am facut tot posibilul. ramane sa asteptam 9 luni sa vedem daca e fetita!" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori esti nebuna, ori esti nebuna. "ar fi dragut sa am un copil negru", deci. dragut zice ea. Doamne.mare e gradina ta, si multe gauri sunt in gardul ei, de au scapat asemenea specimene.

| cosmin2221 a răspuns:

Uitai putin la cuptor.laughing

| CaptainUnicorn a răspuns:

Pe bune nu faci mişto? Nu concep să gândeşti aşa. faci copii pentru că e "drăguţ"? Nu ţi se pare cam superficial?
Eu zic să-l vopsiţi când iese, dar nu permanent pentru că la un moment dat poate o să fie drăguţ să ai copii roz, verzi sau poate chiar albaştrii :]

| asdfghjkl_1325 a răspuns:

rolling on the floor)))))))

Mi-ati facut seara. rolling on the floor)

Succes, o sa va iasa sigur. Poate va iese chiar dalmatian.