anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-i spun mamei mele cand imi va veni ciclul daca imi vine la scoala ce sa fac.Va rog sa-mi raspundeti sunt speriata rau de ciclu si mi-e rusine sa-i spun mamei mele chiar mor de rusine

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa-ti fie rusine sa-i spui mamei talewinking, ea este persoana care te poate ajuta cel mai multwinkingca sa eviti sa te patezi(in cazul in care iti vine la scoala)ia-ti in ghiozdan un tampon si putina vata. Daca simti ca esti uda(stii tu unde) du-te la baie(sau cere-i voie profesorului daca esti in ora-spune-i ca e urgenthee hee )si daca ti-a venit pune tamponul, si peste tampon vatahappy. Si cere-i sfatul mamei talewinking...nu trebuie sa-ti fie rusinewinking.

32 răspunsuri:
| Candy a răspuns:

K sa iti spuy mamey tale ca trebuie sa iti vina ciclul aratay unde te-a curs. Intry in camera mamey tale si ii spuy mama trebuie sa vina si ii araty unde a curs.

si daca la scoala ti se intampla cheamaty pe parinty sa iti aduka un schimb de hayne ( in caz ca le murdaresty pe alea )sau daca ay la scoala un dulapior poti sa iti puy acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LiLlYAnNe):

Buna,la mama nu e asa ma intimideaza si spune tot felul de chestii tampite poti raspunde la intrebarea mea?