anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa îmi schimb stilul de viață prin sport și alimentație dar acasă(mă refer la sport) astfel încat să fiu mai sănătos cat de cat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sparklingqueen a răspuns:

Minte sănătoasă intr-un corp sănătos. Începi prima data cu mentalitatea, după vei vedea ca obiceiurile se schimba, dar eu însămi sa ma mențin cât de cât, fac 10k pasi pe zi, îmi iau vitaminele din alimente, si mănânc cam ce vreau dar in moderație.

| ZappyTV01 a răspuns:

1. Aleargă 10.000 de pași zilnic nu trebuie mai mult
2.Mananca mai des Legume și Fructe
3.Fa fi flotări, genuflexiuni, pune in practica un sport (tenis, fotbal, voley etc.)

| anjellique a răspuns:

Eu zic sa incerci sa inlocuiesti dulciurile din alimentatie cu fructe si sa cauti un calculator online care iti spune cate calorii sa mananci in functie de varsta, greutate si inaltime si sa incerci sa iti numeri caloriile zilnic. Eu am aplicatia asta pe telefon, se numeste "eat & track" si poti scana codul de bare la orice aliment si ti-l pune acolo cu numarul de calorii si iti e foarte usor sa ti le calculezi asa.
Pe langa asta, poti sa iti iei un abonament la o sala din apropiere si sa platesti si un antrenor acolo sa iti spuna ce exercitii sa faci. Eu merg cu prietenele mele de 4 ori pe saptamana si e super. ascultam manele in casti si tragem de fiare, e de vis

| Ocreștină a răspuns:

Renunță la păcate, spovedește-te, postește și vei fi sănătos.