Bună!
NU există ce vrei tu!
NU ai precizat : "motivul", ce vâstă ai, când ai avut PRIMA menstruaţie/menarha, dacă eşti în primul an de CM, cât durează menstruaţia ta, cât este de abundentă, etc.
Dacă sunt probleme legate de aceste aspecte ( durată/abundenţă ), atunci TREBUIE să mergi la un control ginecologic pentru "evaluare" şi, eventual, dacă se consideră că e ( într-adevăr ) o problemă, vei primi tratamentul adecvat ( posibil AC )!
Toate cele bune.
Sigur cel mai rapid iti trece cu Vitamina K in fiola, o cumperi de la farmacie
Foloseste-o doar daca megi intr-o calatorie ceva( doar la ocazii)!
Aceasta Vitamina coaguleaza sangele.
Ia o fiola dimineata si ai sa vezi la cateva ore diferenta.
Repet! Nu folosi fiola la fiecare menstruatie, doar cand ai ceva important! are rezultate ft bune!
Este incredibil cat de putin sunt informate femeile care ti-au raspuns inaintea mea!
Nu exista asa ceva, sa nu faci vreo prostie. Poti doar sa vorbesti cu doctorul tau de familie sa-ti ceva pentru. ameliorarea durerilor.
Nu exista asa ceva, diferentele sunt de 1-2 zile de la o persoana la alta depinde de organism, doar stai cuminte si nu te obosi
Eu cred ca cel mai bine...in cazul meu este sa stai linistita si sa nu faci miscare prea multa din punctul meu de vedere mai bine lasi sa treaca de la sine.
Canndice întreabă: