| newaccountbye a întrebat:

Cum să îmi treacă răceala mai repede? Ajutor! E a doua zi de răceala și mâine vreau sa fiu mai în forma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceaiuri relativ fierbinți cu putina lămâie, ciorbe fierbinți și usturoi, ardei iuți, pe lângă asta poți infasura un batic, sau o cârpă curata cu oțet pe picioare noaptea când te pui la somn. Dacă ai un sistem imunitar sănătos într-o zi îți poți reveni complet, asa cum mi se întâmplă mie când îmi infasura maica-mea un prosop mic pe picioare înainte de a ma pune la somn, dimineața eram fresh.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai devreme de o saptamana, chiar doua, nu scapi de ea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu trece asa repede, maxim o saptamana 10 zile te tine raceala, nu ai ce sa faci asa functioneaza organismul tau, si al tuturor.

| Fatamuntilor a răspuns:

Se zice ca raceala trece intr-o saptamna cu medicamente si in sapte zile fara...rolling on the floor
Lasand gluma la o parte in doua zile nu ai cum sa fii in forma.
Ia medicamente (cel putin la sfatul unui farmacist, ceiauri plus o alimentatie adecvata (supe, lichide multe )
Rezultatele incep sa se vada cam dupa cinci zile si mai trebuie doua, trei pentru rezultat favorabil.

| 1997onur a răspuns:

Miere de albine cu ceai mult la mine mers si multe fructe mere si gutui

| haileewatson a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare ca sistemul tau imunitar sa-si faca treaba! Poti sa-l ajuti daca faci sport, ia suplimente cu vitamina C, D si Zinc, nurofen raceala si gripa, bea ceai si odihneste-te bine la noapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia Nurofen raceala si gripa, Parasinus, ceaiuri caldute, stai in casa la caldura.

| gigite a răspuns:

Inhalatii/infuzie de ceai fierbinte cu prosopel de menta/sunatoare/coada soricelului/ghimbir/musetel/soc/macese/ etc. max. 2-3 componente...

| gigite a răspuns (pentru gigite):

Cu un prosopel pe cap,

| IoanaMaria321 a răspuns:

Stai la căldură, fă sport și cel mai important e să iei vitamine sau paracetamol

Întrebări similare