| Giulyana_Giuly_1991 a întrebat:

Cum sa întârzii menstruația?
E prima zi si mi-a curs foarte putin, iar maine am o conferință si as avea nevoie sa nu am deloc sau foarte putin. Fara sa folosesc tampoane interne. Vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Sincer, menstruația este un lucru care nu poate fi oprit sau controlat. Dar, dacă cariera e mai importantă, faceți o operație de legare a trompelor uterine, sterilet, care vor opri menstruația. Sau scoateți ovarele.
Folosiți doamnă tampoane, absorbante, consumați mai puțin picant, fără lichide prea multe.
Alte femei vor sănătate și nu o au, iar dumneavoastră vă bateți joc de de sănătate!

| RAY a răspuns:

Te infometezi si numai vei avea, nu consumi nimic pentru 48 de ore

| Violleta2022 a răspuns:

Menstruatia nu se poate oprii cu nimic. Abia a inceput, iar maine este a doua zi, deci va curge mai mult.
Foloseste tampoane normale, nu din cele interne. Ia-ti cateva la tine sa te poti schimba la 2-3 ore, daca simti ca curge mai mult si imbraca lucrurui inchise la culoare, pantalon sau fusta, ca in caz de accident, sa nu se vada nimic pe ei.

| Goete a răspuns:

La fel cum opresti un copac din crestere, sau un copil...
Ce intrebare de tampita! - scuze pentru sinceritate.

| Nătărău a răspuns:

N-ai cum momentan. Pe viitor ingurgitează mai puține alimente care conțin estrogen. Acelea provoacă toate dereglările legate de menstruație.

| Lavinia0402 a răspuns:

Vitamina K