| miniduck a întrebat:

Cum sa ma ingras? dau funda celui mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darriya a răspuns:

Ia polen cu miere iti da pofta de mancare si te ingrasi, asta fac eu de 3zile si vad ca da rezultat!

| Hellllsy a răspuns:

Toata lumea vrea sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi laughing). Pai ar fi niste variante : sa mananci ciocolata seara, dulciuri, paine, alimente care contin euri dar nu foarte exagerat, eu stiu chestii care ingrasa. Dar daca tu te simti bine in pielea ta, nu vad de ce ai face asta. Dar fiecare cu opinile lui! Succes!

| Tauwinking a răspuns:

Mananca!

| ilincaholla a răspuns:

Ar trebui sa mergi la sala, fiindca daca te ingrasi pe baza de alimente cu multe e-uri, ai putea sa e trezesti cu celulita si colacei. Du-te la sala, vorbeste cu instructorul sa-ti faca un plan de exercitiu, si astfel vei pune pe tine masa musculara, vei arata senzational, nu slaba, ci tonificata. Oricum, daca mergi la un nutritionist o sa-ti dea un plan de dieta menita sa te ingrase. Sper ca te-am ajutat.:**

| criiiiissssssss a răspuns:

Mananca de la fast food, mananca de 2 ori pe zi dulciuri, bea 2 cutii cu suc cola pe zi, mananca mancare gatita minim 3 boluri mari pe zi si cam atat! SUCCES! happy happywinkingwinking :* :*

P.S. : mananca 2 ciocolati milca pe zi dar pe rand nu amandoua odata si bea o cutie de cola dupa ciocolata