| Marcel69minecarftGamer a întrebat:

Cum sa ma ingras? sunt anemic, am 52kg la 16ani..imi mai trebuie vreo 8kg sa am greutate normala, am fost si la sala si m-am lasat deoarece sunt prea slab pentru greutati si mi s-a umflat ficatul si vreau sa merg iar sa fac muschi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Greutatea ta e in regula pentru inaltimea pe care o ai dar daca vrei sa te ingrasi trebuie sa mananci regulat, sa ai mereu gustari intre mese si sa faci sport/exercitii fizice. La sala nu trebuie sa ridici din prima 200 de kg, trebuie sa faci cu greutati mici la inceput.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit. Bucura-te ca esti slabut. Iti garantez ca la 30 de ani nu o sa mai fii asa.

| ChiarEu2 a răspuns:

Am 21 ani și am 50kg laughing

| madalinfindrihan a răspuns:

Same sad

| HarukoMariusDaniel a răspuns:

Nu cred ca esti anemic la 52 kg... depinde si de inaltime.
Eu la 18 ani am 55kg, 170 si sunt destul de vioi laughing

Răspuns utilizator avertizat
| R0byZ00r a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci, cumparati gainere cu multe calorii, si fa in acelasi timp sport, cat de moderat.

| Annonnymus005 a răspuns:

Eu am 12 ani, 1, 62m si am 52kg. Eu ar trebui sa slabesclaughing)

| DumnezeuFieCuTine a răspuns:

Cumparati proteine si eu am avut probelma aveam 54 de kg la 16 ani si cu proteine si sala in 3 luni am ajuns la 60 kg, 2kg pe luna