Deci sfatul meu este sa nu incerci sa te ingrasi, pentru ca incerci degeaba, asa este metabolizmul tau. Esti frumoasa oricum, nu ai de ce sa asculti ce zic alti. Tu ai putea deveni fotomodel cu ajutorul corpului tau, pentru ca asa te nasti. Sincer eu iti sugerez sa lasi lucrurile asa cum sunt.
Eu iti zic sa nu iei in seama toate sfaturile cu tot felul de mancaruri de la fast-food.In timp o sa te ingrasi si apoi o sa vrei sa slabesti eu iti zic ca e bine sa ramai asa mai slabut ca sa arati mai bine.
Mai nu prea cred ca ai ce face! Asa este constitutia corpului tau.Fiecare este in felul lui! Dar cel mai bine ar fi sa vizitezi un medic nutritionist el cu siguranta te va ajuta!
Badboysbi........Doamne fereste cum naibi sa manance asa ceva..ai innebunit? Cu laptele si produse lactate mai merge, dar sa mamnance toate porcariile, mai bine ramane asa cum e! Draga mea chicror1 este foarte important sa ai o alimentatie sanatoasa si echilibrata indiferent de constitutia corpului tau! Ai grija la ce mananci, nu te indopa cu mancare tip fast-food, chispuri si din astea(bombe calorice) ca o sa te imbolnavesti de nu o sa mai stii cum sa scapi!
Nici nu vreau sa aud de ele mananc non stop si mereu paine multa si mai ales ca eu fara dulciuri nu pot traii:X:X:X! traiasca dulcele!dar oricum mersi:*
Urata faza si eu de fel raman asa dar am 15 ani si 57 kg nu ma ingras foarte mult dar eu zic sa incerci sa mananci suncaorice ar fi se pune cate putina bafta
Te-as ajuta cu placere daca nu as avea aceiasi problema..singurul lucru pe care ti la-s putea spune e sa incerci ca mincarea pe care o consumi sa contina mai multe calurii, de obicei aceasta nu este recomandat insa in acest caz cred ca nu va strica
Pai daca vrei sa te ingrasi. Mananca seara duciuri Scuze dar la mine treaba sta chiar invers. . Eu as face orice sa slabesc dar. nu pot nici cum! De fapt daca fac sport prea mult ma dor plamanii si simt ca ma inteapa. Cand eram mai mica am avut mari probleme cu astmul bronsic . Nu pot de fel sa fac sport! Ajutor. Raspundeti-mi la intrebarile mele plzz. daca vreti. fara jigniri.