anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma las de fumat? as vrea sa scap odata de "obiceiul asta" plus ca s-au scumpit exagerat de mult.
Cateva sfaturi, idei... multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Cel mai bun medicament, este vointa!
Chiar nu cred ca exista "nu pot sa ma las de fumat "

Adica te invinge o biata tigara?! fii serios...

Normal ca poate nu poti din prima, dar o lasi mai usor. se poate chiar si cu cate - o tigara 2-3 pe zi straight face Kent 1 is cele mai putin "puternice", deci ele`s cele mai bune pentru a te las de fumat laughing
Daca nici asa nu prea ai sa reusesti, atc cauta un motiv bun, gandeste-te si la sananatatea ta, merita?[motive gasesti ogramadaaa]
Nu cred in chestiile astea cu plasturi si mai stiu eu ce straight face

Cunosc o persoana care s`a lasat de fumat de 30 [treizeci ] de ani si spune "mhoama, ce bine ma simt! Ce prost am fost sa dau atatia bani pe tigari ] Si oameni care au fumat trei sferturi din viata, si s`au lasat si se simt de 1000 de ori mai binewinking
Crezi ca lor le-a fost usor? nu.

Vooointa iti trebuiee multa! Poate e un "drum" lung si greoi, dar primul` pas conteaza cel mai mult :**

Multa bafta si vreau sa anunti cand te`ai lasat de fumat :d

Aaa. cand incerci sa te lasi, si dupa, incearca sa eviti sa stai langa oamenii ce fumeaza sau sa stai intr-un loc de fumatori, cu fum mult.

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poti folosi plasturi. Sau poti sa incepi sa fumezi tigari din plante. De obicei cand te lasi de fumat e bine sa incepi treptat. Fumeaza tigari cu din ce in ce mai putina nicotina. Stiu pe cineva care fuma Kent 8. A inceput sa fumeze kent 4, apoi Kent 1 si apoi s-a lasat de tot. Trebuie si multa vointa. Poti face un exercitiu al mintii sa te gandesti cum arata organismul tau daca fumezi si sa calculezi ce ai putea face cu banii dati pe tigari. Te va ajuta. Succes!

| User a răspuns:

Nicorette.

| Mefisto23 a răspuns:

Am mai dat raspunsul asta pe site: eu m-am lasat dupa ce mi-a spus sotia ca nu mai vrea sa sarute o scrumiera si nici sa locuiasca intr-o casa care miroase a bar. Trebuie sa ai o motivatie puternica. Caut-o! Succes!

| anna01 a răspuns:

Tigara electronica, Nicorette, VOINTA, VOINTA, VOINTA-supradoze de vointa si rabdare

| Katy_8817 a răspuns:

Sunt sigura ca te-ai apucat de fumat sa te integrezi in grup sa fii si tu ca ceilalti e cea mai mare prostie pe care o poate face un om. de ce sa fii ca ceilalti?

Răspuns utilizator avertizat
| B.A. a răspuns:

Tatal meu! din ce in ce mai putine!

| clys a răspuns:

Cu multa ambitie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De marti n-am mai fumat, ma comport ciudat, ma simt super aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce sa le reduci
cand poti pur si simplu
sa le lasi din prima nu?

| Andrei63673 a răspuns:

Iti pui un cos pe cap si il chemi pe mos tigare laughing)

| mileystar1992 a răspuns:

Ia pastile

| Zuu a răspuns:

Pai e foarte simplu! Si eu am fumat...pana cand am realizat ca nu imi face bine deloc asa ca m-am hotarat sa ma lasa. Cu putina ambitie am reusit!