Cele mai "urate" diagnostice care aleg sa le puna medicii psihiatri sunt cele care conform lor nu se vindeca niciodată. O fac pentru a nu rămâne fara pacienți din teama sa nu ajunga sa someze. Si daca ai observat, pun diagnosticul din prima, si te mai si sperie ca este nevindecabil. La Dumnezeu totul este cu putință. Dar din curiozitate citește despre acest diagnostic pe NET si vei afla multe lucruri pe care medicul tau nu ti le spune. Nici nu este bine ca bolnavul sa facă tratament neîntrerupt toată viață, pentru ca devii dependent si pentru ca au si alte reacții adverse care duc la alte îmbolnăviri. Daca citești despre diagnostic, citește de pe mai multe site-uri si de la mai muti doctori. Si ai sa vezi ca medicul tau exagerează.
Și eu am același diagnostic. La tine cum se manifesta boala?! Dacă ești subtratament nu are ce sa se întâmple. Acesta boala, nu se mai poate vindeca. Îmi pare rău pentru tine. Dacă iei pastile sa nu consumi alcool tutun nici cafea. Asa, mi-a zis și la mine medicul, adică nu am voie cafea, alcool, și tutun. Sunt și eu marginalizat de societate, nu ai ce sa faci. Mai sunt locuri de munca unde te primești chiar dacă ai schizofrenie, de exemplu la jumbo. Lumea te judeca într-adevăr, te fac nebun, dar noi amândoi cred ca nu suntem nebuni, suntem cât de cât normal. Asta cred eu despre tine ca ești un băiat sănătos, normal. Eu joc clash of clans, e un joc de strategie. Ma întâlnesc cu prietenii, beau alcool, dar nu o sa mai beau, dar nu beau alcool când iau tratamentu. Să-ți povestesc ceva am cunosc o fată la psihiatrie... O cheamă Roxana (ea are diagnostic schizofrenie afectiva bipolara) și am vorbit cu ea, a fost bine la început când a aflat mama ei ca am schizofrenie și a zis ca o strâng pe ea de gat, dar eu nu am gânduri de astea. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am jucat metin2 ro l am vândut mi-a părut rău... A fost un moment neplăcut atunci, o nepotrivire la caracter. Eu nu aud voci în cap nu ma simt urmărit pe strada. Dar asa mi-a pus diagnosticul. Cei cu schizofrenie au o lume paralela, nu au o lume realista etc. Eu duc o viata normala sa spun asa. Sunt oameni care te judeca, alți oameni care merg la biserica și majoritatea nu te judeca pentru ce ești tu afectat cu boala ta. P. S. Sa mergi la biserică IIsus Hristos și Maica Domnului te va ajuta sa te vindeci de boala ta, sau sa fii ameliorat, îți va da gânduri pozitive în viață, ce sa faci cu viata ta. Sper ca te-am ajutat. Sa nu iti fie rușine de boala ta. Numai bine. Multa sănătate îți doresc.